Полезна информация

Имунната система както при възрастните, така и при децата е подложена на почти непрестанни атаки. Бактерии от всякакъв вид се развиват, в затворените помещения в които работим или живеем. Като неприятен ефект от всичко това, децата и възрастните боледуват често, което не рядко е съпроводено със смяна на един вид антибиотик с друг, докато организмът добие резистентност и антибиотиците спират да действат, а тялото започне да страда от силни странични ефекти, вследствие силните химически медикаменти.

“Зима без Антибиотици" е кампания, родена, вследствие на дългогодишния опит на лекари и педиатри. Ние твърдим, че има алтернатива на антибиотичното лечение, на честите настинки или остри вирусни заболявания, както и на летните инфекции и то с доказан през годините ефект. Тази алтернатива се състои в съзнателно подхранване на имунната система, с цел увеличаване на нейната помощ в борбата с различните атаки. Съзнателното подхранване на имунната система се извършва чрез употреба на суперхраните на Аквасорс. Програмата съдържа няколко препарата, сред които: Мастни Киселини /ЕМК/ ; Зелена енергия; Колактив 3; (Коластра); Есенциални Мастни Киселини /ЕМК/ и пробиотици.

Колактив 3 (Коластра)

Коластрата съдържа всички имуноглобулини, което я прави изключително ефективна при лечение на вирусни и бактериални инфекции. Тя помага за възстановяване на лигавиците /заедно с Есенциални Мастни Киселини/ и е добра естествена защита срещу, живеещите в организма патогенни микроби. Коластрата на Аквасорс помага като внася антитела срещу най-честите вируси и бактерии, които предизвикват грипни епидемии.

Втората съставка на Коластрата е ключовият за имунната система ензим - Лактоферин, който се използва в борбата с вирусните инфекции. Той пречи на вирусите и бактериите да се прикрепят по клетъчните стени и да проникват в ядрото на самите клетки. Лактоферинът свързва свободното желязо и витамин В12, като ги прави недостъпни за бактериите, което спира тяхното развитие, а така доста успешно разрушава клетъчните стени на много микроби или гъбички. Лактоферинът е много важен за бебетата и хората, страдащи от слаба имунна система. Той е ефективен е срещу E. Coli,Staphylococcus, Salmonella, Listeria и други. Лактоферинът, също така затруднява развитието на бактерии в червата, едновременно с това подпомага развитието на бифидобактериите , с което допринася и за подобряване на чревната микрофлора. При унищожаване на полезните бактерии в стомаха, тяхното място се заема от вредни бактерии, които пък от своя страна започват да произвеждат различни токсини, които влошават работата на черният дроб.

Третият елемент на препарата Колактив 3 е Лактобацилус Ацидофилус: Лактобацилус Ацидофилус /ЛА/ е най-полезната за човека бактерия. Тя най-често се съдържа във ферментирали млечни продукти или хранителни добавки. Приемана в достатъчно големи количества, тя се прикрепя към храносмилателната и пикочо-половата система и подобрява значително тяхното здраве.

Досега са установени следните ефекти от приема на Колактив 3:

 • Ограничава се развитието на болестотворни бактерии и се подпомага добрата екологията на червата
 • Помага за производството на ензими като лактаза, необходими за преработката на млечната захар и по този начин дава възможност на хора с непоносимост към млечни продукти и особено на бебета - кърмачета с диария, породена от лактазна недостатъчност да подобрят своето състояние;
 • Подпомага се пикочо-половата и червата и система, като ги предпазва от бактериални или гъбични инфекции;
 • Ограничава се образуването на канцерогени и разпространението на бактерии в червата;
 • Намалява се диарията, причинена при радиация или химиотерапия;
 • Намалява се нивото на холестерол в организма.

Майките, чрез кърменето на своите бебета, ще ги предпазят от екзема или астма ако приемат достатъчно пробиотици /ацидофилус и бифидобактерии/ по време на цялата бременност и кърмене.

Бебетата получават тези полезни бактерии от своите майки, докато минават през родовия канал, но при цезарово сечение, вместо пробиотици, бебета се заразяват с бактерии, причиняващи вътреболнични инфекции - стафилококи, коли-бактерии, клостридия и др. Дори и при съмнение за започнало заболяване, приемайте Колактив 3 (Коластра)

Зелена Енергия - Имунитет на капсули

Това е универсална клетъчна храна - синергична комбинация от AFA, спирулина и екологично чиста люцерна / по 100 mg от трите съставки в капсула/. Зелена Енергия стимулира собствения имунитет. Набавя 20 минерала, 90 микроелемента и всички важни аминокиселини, витамини и много други биоактивни вещества. Опитът доказва благотворен ефект при децата - те се развиват по-добре, боледуват по-малко, имат повече енергия и изглеждат по- здрави. Добра идея е да се дава при много болни деца, защото подпомага организма да се пребори със заболяването.

Препоръчително е Зелена енергия и Есенциални Мастни Киселини /ЕМК/ да се приема от всички бременни жени или кърмачки, които искат да осигурят най-доброто за здравето на своите деца. Нито една майка през тези важни периоди от живота си не бива да се лишава от тези продукти. Припомняме, че и Зелената Енергия и ЕМК са напълно безвредни и нетоксични, което е най-важно за бременните и техните децата.

Употреба:

Прием за възрастни: 3 капсули дневно - профилактично, при болест до 3 пъти по 5 капсули на ден, при бебета по-големи от 4 месеца и деца до 2 години по 1 капсула дневно, при боледуване - 3 пъти по 2 капсули на ден.

Есенциални Мастни Киселини /ЕМК/ - Здрави и устойчиви лигавици

Съдържа над 88 мастни киселини в добре балансирано съотношение. Ценна супер храна, която помага както на болни, така и на здрави деца и възрастни. Подходящ за хора, полагащи голям умствен труд и хора, подложени на голямо физическо натоварвания. Доброто състояние на лигавиците в дихателната и храносмилателната системи е от основно значение. Те са като жива бариера за микробите.

Есенциални Мастни Киселини /ЕМК/ помагат за издържливостта на студ, като поддържат телесната температура; укрепват имунната система и предпазват от токсичните бактерии, вируси и алергени.

Грижат се за преминаването в клетката на различните полезни вещества, участват в синтеза на простагландините / вещества, регулиращи метаболизма в тъканите/; нужни са за работата на жлезите с вътрешна секреция – щитовидна и надбъбречна, полова система и др. Нормализират кръвното налягане, намалявайки отлагането на холестерол в кръвоносните съдове и забавят процеса на неговото образуване; контролират болките и слабостта в ставите;подпомагат образуването на хемоглобина; намаляват времето, нужно на организма за възстановяване след умора.

Употреба:

Кърмачета: 2 пъти по 5 капки;

Деца: 2 пъти по 10 капки;

Възрастни: 2 пъти по 20 капки;

ПРОБИОТИЦИ: Лактобацилус ацидофилус и Бифидус комплекс. Здраве за червата

Ацидофилус и Бифидус са пробиотици, т.е. приятелски бактерии за организма, които подобряват жизнеността и трябва да съставляват поне 98% от чревната флора на човека. Те са необходими за постигане на възможно най-добро здраве на храносмилателния тракт, за подобряване работата на черния дроб и кръвта и за повишаване на естествените ни защитни сили.

Пробиотици и бебета:

Приятелските бактерии (Пробиотици) са много важни през първите години за предотвратяване на храносмилателни смущения. Това се дължи на стимулиращия ефект, който кърмата оказва върху бифидобактериите.

Пробиотиците стимулира производството както на млечна, така и на оцетна киселина, които пречат на ферментацията и развитието на лоши бактерии в червата. По-киселата среда в червата предотвратява размножаването на гнилостни бактерии.

Много важно за нормалната чревна флора е осигуряването на големи количества Bifidobacteria, особено след лечение с антибиотици. В изпражненията на изкуствено хранени бебета има по-малки количества Bifidobacteria, в сравнение с естествено хранените кърмачета.

Препоръчват се при:

 • Секцио родени бебета;
 • Бебета на изкуствено хранене;
 • Алергични реакции към млякото /вкл.при кърмачета/;
 • Странични ефекти от употребата на антибиотици, хормони, стероиди;
 • Бактериални и гъбични инфекции на пикочните пътища и половата система ;
 • Анемия, авитаминоза, интоксикация на организма при дисбактериоза ;
 • Често получаване на запек или разстройство ;

Употреба на Бифидус компекс:

При кърмачета : през 1 месец по 1/3 капсула на ден; След 1 месец по 1 капсула дневно

Възрастни: 2 капсули вечер преди сън

Употреба на Лактобацилус Ацидофилус:

За деца над 6 месечна възраст: по 1 капсула дневно

Възрастни: 2 капсули сутрин на гладно.

Copyright © 2015 - 2019 Kolastra.v.bg – Коластра в България. Всички права запазени.

Препоръчано от Lechenie.bg

SEO от Ideamax— SEO от Ideamax