Зелена енергия - 120 капсули

Зелена енергия - 120 капсули
Производител: AquaSource
Код: 25
Налично: В наличност
Цена: 69.30 лв.
Количество:  

Уникална комбинация от три натурални съставки за добро здраве и пълноценна енергия

Производител: AquaSource

Зелена енергия – имунитет на капсули

Хранителната добавка Зелена Енергия на Аква Сорс е универсална клетъчна храна в капсула с изключително високо качество и чистота на съставките. В нея е заложено на синергичното действие на водораслите АФА, едноклетъчното водорасло хавайска спирулина и екологично чиста био люцерна, позната, като органична алфалфа.

Всеки един от тези компоненти е изключително богат на важни хранителни вещества, а в комбинация тяхното мощно действие дава на организма всичко, което му е необходимо, за да функционира правилно и да се чувства прекрасно.

За кого е подходящ този продукт

АкваСорс Зелена Енергия е мощен еликсир на здравето и младостта. Под формата на хранителна добавка, този продукт е подходящ за всички хора, които искат:

  • Да направят лечебна профилактика на своето тяло
  • Да поддържат добро здраве и висок жизнен тонус
  • Да повишат своята работоспособност и самочувствие
  • Да активират своята имунна система

Зелена енергия може да се приема от здрави и хронично болни хора, в случай, че лекуващият лекар не е забранил изрично приемът на имуностимулиращи добавки!

Какво съдържа Зелена енергия от "Коластра в България"

Водораслите АФА – те са познати , като супер храна, богата на протеини, витамин В12, витамини С и А и коензим Q10. Те са изключително богати на минерали, които са не само в огромни количества, но и в лесно усвоима форма.

Хавайска спирулина - това е най-добрата спирулина, защото се преработва по натурален начин и расте около година при перфектните климатични Хавайски условия. Тя е преминала тестове за чистота, гарантиращи нейното отлично качество и високи хранителни стойности.

Органична Алфалфа - стимулира апетита и храносмилането, усилва жизнеността, повишава издръжливостта, подобрява настроението и концентрацията. Помага за регулиране нивата на холестерола и подхранва черния дроб, бъбреците, половите жлези и мускулите. Полезна е при недохранени, неврастенични, нервни и болнави хора, при безсъние и лошо храносмилане.

Прием и дозировка:

За възрастни: 3 капсули дневно

За деца над 7 години: 3 капсули дневно

Деца над 1 година: 2-3 капсули дневно

За бебета над 6 месеца: 1-2 капсули дневно, разделени на 3-4 приема, разтворени в течност или добавени към храна.

Смесвайте само със студени или хладки течности и храни!

Количество: 120 капсули

Copyright © 2015 - 2019 Kolastra.v.bg – Коластра в България. Всички права запазени.

Препоръчано от Lechenie.bg

SEO от Ideamax— SEO от Ideamax