Грижа за кожата с йонни минерали и CoQ10 - 60 капсули

Грижа за кожата с йонни минерали и CoQ10 - 60 капсули
Производител: AquaSource
Код: 39
Налично: В наличност
Цена: 81.00 лв.
Количество:  

Грижа отвътре за външната обвивка

Производител: AquaSource

Поредният продукт, с който АкваСорс успява да помогне на тялото да запази и разкрие напълно своята естествена красота. Той съдържа високо био-налични хранителни компоненти в Trufil капсула – без добавени химикали, свързващи вещества, алергени или добавки.

Какво съдържа АкваСорс Грижа за кожата?

Продуктът „Грижа за кожата” на AquaSource съдържа:

Коензим Q10: На първо място коензим Q10 е мощен антиоксидант. Антиоксидантите помагат на тялото да се изчисти от свободните радикали, които можем да разглеждаме като веществата, причиняващи ръжда в тялото. Те причиняват оксидацията на тъканите, която води до възпаления, разрушаване на еластичните връзки  в тъканите и отпускане и стареене на кожата.

Витамин А: Той е антиинфекциозен витамин, тъй като подпомага дейността на имунната система. Основните функции, които изпълнява витамин А са, че той подпомага зрението, поддържа имунната система, подпомага клетъчния растеж, има значение за поддържане на репродуктивните процеси при мъжете и жените, спомага за нормалния костен метаболизъм.

Колаген: Колагенът е основната белтъчина на съединителната тъкан на организма в човешкото тяло. Той влиза в състава на сухожилията, костите и хрущялите. Той е едновременно и строителен материал и своеобразно "лепило", формиращо всички клетки на организма и осигуряващо  еластичността на тъканите и органите.

Екстракт от полски хвощ: най-добрият източник на натурален силициев диоксид. Добит от растението Equisetum arvense, той е известен със своето успокоително и възстановяващо свойство, както и с тонизиращите и стягащите си качества.

Йонни минерали: Добити в чиста и естествена форма от Голямото солено езеро в Юта – САЩ. Това езеро осигурява 72 различни минерала във високо-усвояема форма, в която йонните са изцяло бионалични.

Зелени водорасли Дуналиела салина (Dunaliella Salina Algae). Отглеждани по естествен начин, без хербициди и пестициди в чистите, богати на минерали морски води на Австралия, те изобилстват от полезни хранителни вещества.

Синьо-зелени водорасли АФА: Кламадското водорасло съдържа рекордно високо количество белтъчни вещества – в 10г водорасли се намира количество колкото в 1 кг телешко месо. Използването му предоставя строителен материал за новите клетки на кожата и има мощно antiage действие.

Подмладяващият ефект на този вид водорасли върху кожата се дължи на съдържащите се в тях изофлавоноиди – вещества с аналогично на хормоните в млада възраст действие и натриев хиалуронат или хиалуронова киселина, която допринася за еластичността и гладкостта на кожата.

Прием и дозировка: 2 до 4 капсули дневно

Опаковка: 60 капсули

Copyright © 2016 Kolastra.v.bg – Коластра в България. Всички права запазени.

Препоръчано от Lechenie.bg

SEO от Ideamax— SEO от Ideamax