Водорасли АФА течност - 60 мл

Водорасли АФА течност - 60 мл
Производител: AquaSource
Код: 22
Налично: В наличност
Цена: 71.50 лв.
Количество:  

Дозировка и прием:

  • Един капкомер (1мл) от течността 2 пъти дневно. Съдържанието на капкомера се задържа под езика за около една минута, след което се преглъща, като впоследствие е препоръчително да се изпие чаша вода.
  • При прием от деца не е необходимо задържане на течността под езика. Капките AquaSource Algae имат приятен плодов вкус на боровинка и могат да се добавят към охладени храни, сокове, вода, кърма и адаптирано мляко.

AquaSource АФА водорасли течност вече се предлага с нова, подобрена формула. Течността съдържа изсушени по специална технология водорасли, а също и червена и черна боровинка и течни йонни минерали, естествено добити от хумусен шист, в кашер утвърдена глицеринова основа.

Новата течна формула осигурява повече AquaSource водорасли с всяка капка, за да предложи още повече  жизненост, енергия и пълноценна храна всеки ден. Течността АФА водорасли има по-дълъг срок на годност преди и след отваряне и не съдържа изкуствени консерванти и оцветители.

Течност, обогатена с екстракт от червена и черна боровинка

АФА водораслите, предлагани от АкваСорс, под формата на течност са обогатени с екстракт от червена и черна боровинка,  придаващи приятен плодов вкус на течността, подобрявайки нейните хранителни свойства.

Червената боровинка е известна, като един от най-богатите на хранителни компоненти плодове на планетата и според редица научни изследвания, тя съдържа огромно количество антиоксиданти и фитонутриенти, способни да предпазят организма от вредното влияние на свободните радикали, отговорни за увреждането на клетките и тъканите.

Почти същото свойство има и познатата у нас черна боровинка, предпочитана, заради своята висока концентрация на танини, флавоноиди и растителни съставки с невероятни антиоксидантни възможности.

Лечебни свойства на АФА водораслите:

Едно от най-уникалните качества на АФА водораслите е благотворното им въздействие върху нервната система, мозъка и психиката. Този вид водорасли имат свойството да активират невротрансмитерните системи, благодарение, на което по-лесно се преодолява депресията, подобрява се яснотата, концентрацията и издръжливостта на ума, стимулират се творческите способности и развитието на дясната хемисфера, отговорна за артистичните и интуитивни заложби.

Диворастящото Кламадско водорасло предлагано от АкваСорс е пълноценен източник на биогенна клетъчна храна. То се усвоява отлично от човешкия организъм и е естествен източник на минерали, аминокиселини, ензими, антиоксиданти, хлорофил, бетакаротин, витамини и протеини.

Количество: 60мл.

Copyright © 2015 - 2019 Kolastra.v.bg – Коластра в България. Всички права запазени.

Препоръчано от Lechenie.bg

SEO от Ideamax— SEO от Ideamax