Водорасли АФА на прах - 50 г

Водорасли АФА на прах - 50 г
Производител: AquaSource
Код: 21
Налично: В наличност
Цена: 127.50 лв.
Количество:  

AquaSource Aglae – суперхрана от природата

Водораслите АФА, предлагани от АкваСорс са добити от езерото Кламат, чийто води имат геотермален и вулканичен източник. Те  са синтезирани под формата на хранителна добавка по специална технология, при като се изсушават при ниски температури по патентования метод БиоАктивна Дехидратация (BioActive Dehydration). Процесът на сушене протича при 37˚ С, като по време на процеса температурата се повишава до 40.5˚ С само за 2 минути, след което се нормализира.

Водораслото АФА съдържа широк спектър от ценни минерали, като калций, хром, кобалт, мед, желязо, магнезий, манган, калий, бор, фосфор, селен, натрий, сяра, титан, ванадий и цинк и в това отношение АФА превъзхожда изкуствено култивираните сладководни водорасли, в това число и люцерната - един от най-добрите източници на минерали сред висшите растения.

Какъв е ценният състав на АФА водораслите?

Не случайно водораслите АФА са считани за супер храна. Те съдържат едни от най-важните за организма витамини и минерали и то в напълно усвоима форма, така че да дадат всичко важно за правилната функция на органите и системите в тялото. Сред тях са:

Протеин: AquaSource Aglae е безценен източник на протеини, с изключително високо белтъчно съдържание в трите най-важни направления - количество, качество и усвоимост. В тази хранителна добавка се съдържат 60% протеини, надвишаващи с няколко пъти количеството, съдържащо се в месото, яйцата и соята. Водорасловите протеини са почти 100% усвоими и не натоварват храносмилането.

Витамин В12: АФА водораслото е рекордьор сред храните по концентрация на витамин В12, който е най-важният витамин, отговорен за кръвотворенето в организма. В него има почти 20 пъти повече витамин В12, отколкото във всяка друга храна, като един грам сухи водорасли съдържа два пъти повече от необходимата дневна доза витамин В12.

Витамин А: АФА се слави с високото съдържание на бета-каротин, който се преобразува в тялото ни във витамин А. Всеизвестно е, че рискът от рак намалява значително при хора, чиято храна съдържа повече бета-каротин, което се дължи на мощното му регенериращо, антиоксидантно и имуностимулиращо действие.

Желязо: Кламатските водорасли са най-щедрият изследван източник на желязо в органична форма, което същевременно е и отлично усвоимо от организма. В това отношение те многократно превъзхождат месото и са много по-полезни от синтетичните железни препарати, които при продължителен прием могат да бъдат токсични.

Този продукт се предлага под формата на прах в количество от 50гр!

Copyright © 2015 - 2019 Kolastra.v.bg – Коластра в България. Всички права запазени.

Препоръчано от Lechenie.bg

SEO от Ideamax— SEO от Ideamax