Водорасли АФА Аквасорс - 60 капсули

Водорасли АФА Аквасорс - 60 капсули
Производител: AquaSource
Код: 19
Налично: В наличност
Цена: 53.00 лв.
Количество:  

AquaSource Aglae – Водорасли АФА, суперхрана от природата

Водораслите АФА, предлагани от АкваСорс се добиват от езерото Кламат, чиито води имат геотермален и вулканичен произход, което е причина за високото съдържание на полезни минерали, като: калций, хром, кобалт, мед, желязо, магнезий, манган, калий, бор, фосфор, селен, натрий, сяра, титан, ванадий, цинк и други в състава на самите водорасли.

Ползи за организма от приема на АкваСорс АФА водорасли:

Витамин А: Водорасло АФА се слави с високо съдържание на бета-каротин, който се преобразува в тялото ни във витамин А. Всеизвестно е, че рискът от рак намалява значително при хора, чиято храна съдържа повече бета-каротин, което се дължи на мощното му регенериращо, антиоксидантно и имуностимулиращо действие.

Витамин В12: АФА водораслото е рекордьор сред храните по концентрация на витамин В12, който е най-важният витамин, отговорен за кръвотворенето в организма. В него има почти 20 пъти повече витамин В12, отколкото във всяка друга храна, като един грам сухи водорасли съдържа два пъти повече от необходимата дневна доза витамин В12.

Желязо: Кламатските водорасли са най-щедрият изследван източник на желязо в органична форма, което същевременно е и отлично усвоимо от организма. В това отношение те многократно превъзхождат месото и са много по-полезни от синтетичните железни препарати, които при продължителен прием могат да бъдат токсични.

Протеин: AquaSource Aglae е безценен източник на протеини, с изключително високо белтъчно съдържание в трите най-важни направления - количество, качество и усвоимост. В тази хранителна добавка се съдържат 60% протеини, надвишаващи с няколко пъти количеството, съдържащо се в месото, яйцата и соята. Водорасловите протеини са почти 100% усвоими и не натоварват храносмилането.

Неоспорими предимства на АкваСорс Водорасли АФА:

  • Пълноценен източник на биогенна клетъчна храна.
  • Осигуряват широк спектър хранителни елементи, като витамини, минерали, антиоксиданти, протеини, аминокиселини, мастни киселини и невропептиди.
  • Добити по специален метод на изсушаване, осигуряващ съхранението на хранителните компоненти, съдържащи се в тях.
  • Перфектен източник на витамини: В12, В5 и С.
  • Добър природен източник на витамин Е и бета каротин – провитаминА.
  • Предлагат се на прах в удобна и безвредна капсула (Trufil), без пълнители и свързващи елементи.

Начин на употреба:

Започнете с прием на 2 капсули дневно. При необходимост увеличете количеството. Не приемайте повече от 8 капсули дневно.

Количество: 60 капсули

Copyright © 2015 - 2019 Kolastra.v.bg – Коластра в България. Всички права запазени.

Препоръчано от Lechenie.bg

SEO от Ideamax— SEO от Ideamax