Супер енергийна храна - 300 г

Супер енергийна храна - 300 г
Производител: AquaSource
Код: 34
Налично: В наличност
Цена: 82.00 лв.
Количество:  

Супер енергия, освобождаваща се постепенно

Производител: AquaSource

Какво представлява този продукт?

АкваСорс Супер енергийна храна е изцяло натурална хранителна добавка, създадена за хора, страдащи от недостиг на енергия или такива, подложени на тежко физическо натоварване. Поради своята уникална способност да осигурява оптимално освобождаване на енергия в продължение на няколко часа, този продукт е подходящ и за активни спортисти и атлети, подложени на усилени тренировки.

С какво е уникална Супер енергийна храна?

AquaSource Super Energy Food съдържа едни от най-важните хранителни компоненти за поддържане на постоянни енергийни нива в организма, като по този начин намалява до минимум тяхното рязко покачване и спадане, което е характерно при хранителен режим с намален калориен прием.

Най-уникалното в този продукт е постепенното освобождаване на съставките в организма, тъй като по този начин се осигурява постоянен прием на важни нутриенти, като витамини и минерали, а също и на ензими, необходими за тяхното пълноценно усвояване в храносмилателния тракт.

Какво включва този продукт?

Новата AquaSource Супер енергийна храна съчетава две ключови съставки, за да оптимизира усвояването на храната.

Коластра – първата изцяло натурална храна,  осигуряваща всички основни фактори за перфектно функционираща имунна система. Тя е наситена с широкоспектърни имуностимулатори и много растежни фактори, помагащи на организма да се справя със заболяванията и да поддържа оптимално здраве.

Доказано е, че коластрата на АкваСорс е безопасна и биологично поносима храна, дори и за хора, които са на диета, изключваща млечни продукти, тъй като съдържанието на лактоза и други обикновени млечни съставки е минимално в този продукт.

Готов да покълне ечемик – произведен по наскоро разработена система за мелене на ечемик преди да покълне. Така произведеният ечемик улавя всички ензими и хранителна активност в ечемичното зърно, точно в момента преди покълването.

Ползи за организма от Супер енергийна храна

Ползите от приема на този продукт са неоспорими за хората на тежкия труд и активното физическо натоварване. Сред тях са:

  • Поддържане на постоянни енергийни нива
  • Нормализиран метаболизма
  • Перфектно работеща на имунната система
  • Добре функционираща храносмилателна система

Дозировка и прием:

Разбъркайте или разбийте 10 грама от пудрата с мляко или ябълков сок. По желание могат да се добавят пресни плодове. 10 грама = приблизително на 1 равна мерителна или супена лъжица. За максимални резултати може да се приемат 2 мерителни лъжици. Може да се консумира 1 до 3 пъти дневно или колкото е необходимо

Опаковка: 300 гр

Copyright © 2016 Kolastra.v.bg – Коластра в България. Всички права запазени.

Препоръчано от Lechenie.bg

SEO от Ideamax— SEO от Ideamax