Пикногенол супер антиоксидант - 60 капсули

Пикногенол супер антиоксидант - 60 капсули
Производител: AquaSource
Код: 30
Налично: В наличност
Цена: 82.50 лв.
Количество:  

Какво представлява Пикногенол?

Синергия силата на обединеното действие.

Този препарат на АкваСорс съчетава мощното антиоксидантно действие на пикногенол с благотворното въздействие върху микроциркулацията от страна на Gingko biloba, заедно със стимулиращото въздействие върху черния дроб на млечния бодил и общо подмладяващия ефект от зеления чай.

Същевременно житните зародиши, билките и водораслите, включени в продукта осигуряват богат приток на жизненоважни хранителни вещества. При ежедневен прием това е гаранция за поддържане на перфектно здраве.

Антиоксидант пикногенол на ниска цена?

AquaSource винаги се стреми да използва най-полезните натурални източници на ценни хранителни вещества. Този продукт не прави изключение, защото в неговия състав са включени:

Пикногенол

От всички познати естествени източници за най-добър се смята кората на вид крайбрежен бор (Pinus Maritimus, Pinus Pinaster), растящ в Южна Франция. В него се съдържат над 40 различни биологично активни съставки, предимно биофлавоноиди и проантоцианиди. Пикногенолът е водоразтворим и се усвоява много добре от организма. Веднъж попаднал в тялото, запазва своята активност до 72 часа. Установено е, че като антиоксидант е 20 пъти по-мощен от витамин С и 50 пъти - от витамин Е.

Зелен чай

Полезните съставки, съдържащи се в зеления чай, пречистват кръвта от токсини и други вредни вещества, като например холестерола. В зеления чай се съдържа цинк, поради което той се препоръчва и на бременни жени. Полезно действие се наблюдава най-вече при пушачите, тъй като спомага за отделянето на натрупаните вредни вещества в резултат на тютюнопушенето.

Млечен бодил (млечен трън, магарешки бодил)

Това великолепно растение се използва при лечението на хепатит, цироза и други чернодробни болести. Ефектът му обаче е много по-добър, когато се употребява от здрави хора, с цел профилактика.

Боровинки

Плодовете на боровинката са богати на витамини, микроелементи, минерали, дъбилни вещества и флавоноиди, есенциални мастни киселини - линолеова киселина (OMEGA-6), алфа линолеова киселина (OMEGA-3), каротеноиди и фитостероли.

Житни кълнове

Те са богати на фитохормони, ензими, витамини, протеини и естествени антиоксиданти. Без съмнение са много полезни за здравето.

Кламатско водорасло АФА и червена Dunaliella salina (с голямо съдържание на бета-каротин)

Те се усвояват отлично от човешкия организъм и са пълноценен естествен източник на минерали, аминокиселини, ензими, антиоксиданти, хлорофил, бетакаротин, витамини, протеини и други.

Прием на Пикногенол: 2 пъти по 1 капсула дневно.

Опаковка: 60 капсули

Copyright © 2015 - 2019 Kolastra.v.bg – Коластра в България. Всички права запазени.

Препоръчано от Lechenie.bg

SEO от Ideamax— SEO от Ideamax