Програма "Здраве и красота"

Програма "Здраве и красота"
Производител: AquaSource
Код: 41
Налично: В наличност
Цена: 287.00 лв.
Количество:  

Пакет взаимно допълващи се хранителни добавки

AquaSource Ви предлага едни от своите най-добри хранителни добавки, насочени към подобряване на здравословното състояние и красотата, събрани заедно под формата на пакет, включващ 4 взаимно допълващи се уникални продукта.

Съдържание:

  1.  ‘’Грижа за кожата’’ – 1 опаковка от 60 капсули. Продукт, създаден да подобри вида и еластичността на кожата, като я запази гладка и стегната възможно най-дълго. Тази хранителна добавка съдържа: колаген, хиалуронова киселина, коензим Q10, витамин А, хрущял от акула, полски хвощ, аминокиселини, йонни минерали, водорасли АФА.

Всеки от компонентите на ‘’Грижа за кожата’’ е добит от натурални източници, а тяхното съчетание позволява да се извлекат максималните ползи от взаимодействието помежду им.

  1. Грижа за косата и ноктите’’ - 1 опаковка от 60 капсули. Създадена, за да подхрани косата и ноктите в дълбочина и да ги възстанови и направи по-здрави и красиви. Продуктът съдържа: полски хвощ, витамини от група В, калций, цинк, йонни минерали, водорасли АФА.

И тук, както при всички свои продукти, АкваСорс залага на синергичното действие на богатата гама от съставки, с цел да се помогне на организма да усвои пълноценно полезните вещества,съдържащи се в него. По този начин се гарантира на 100% ефективността на тази хранителна добавка.

  1.  ‘’Колаген Плюс’’  - 1 опаковка от 60 капсули.  Отново съчетани и дозирани перфектно натурални съставки, с цел да се осигури максимален ефект от приема. Съдържа: колаген, хиалуронова киселина, йонни минерали, водорасли АФА.

Колагенът е основната белтъчина на съединителната тъкан на организма в човешкото тяло. Той влиза в състава на сухожилията, костите и хрущялите. Той е едновременно и строителен материал и своеобразно "лепило", формиращо всички клетки на организма и осигуряващо  еластичността на тъканите и органите.

  1.  ‘’Супер Антиоксидант с пикногенол’’  - 1 опаковка от 60 капсули. Съдържа: житни кълнове, водорасли АФА, екстракт от боровинки, Duneliella Salina (от която 0,7 мг бетакаротин), зелен чай (30% полифеноли), екстракт от Гинко Билоба, пикногенол, млечен бодил (80% силимарин), натурален витамин Е.

Този препарат на АкваСорс съчетава мощното антиоксидантно действие на пикногенола с благотворното въздействие върху микроциркулацията от страна на Gingko biloba, заедно със стимулиращото въздействие върху черния дроб на млечния бодил и общо подмладяващия ефект от зеления чай.

Програмата ‘’Здраве и красота’’ е възможност, която не бива да пропускате, тъй като тя Ви позволява да осигурите комплексна грижа за своето здраве и красота, на изключително изгодна цена, под формата на взаимно допълващи се нутриенти.

Производител: AquaSource

Copyright © 2016 Kolastra.v.bg – Коластра в България. Всички права запазени.

Препоръчано от Lechenie.bg

SEO от Ideamax— SEO от Ideamax