Програма 'Лесно Начало' с Ацидофилус и Бифидус

Програма 'Лесно Начало' с Ацидофилус и Бифидус
Производител: AquaSource
Код: 18
Налично: В наличност
Цена: 169.50 лв.
Количество:  

4-седмична програма, включваща продуктите: AquaSource водорасли, Храносмилателни ензими, и два важни пробиотика Ацидофилус и Бифидус комплекс.

Предназначена:

Тази програма е насочена към хората, които никога не са използвали хранителни добавки. Тя е специално разработена за постепенна и ефективна детоксикация на организма, която ще доведе до правилното функциониране на всички органи и системи в тялото.

Какво включва програмата Лесно начало?

Програмата е разработена, така че да подпомогне поддържането на здравословни нива на храносмилателни ензими и полезни бактерии в организма, за да се осигури пълноценно усвояване на полезните компоненти, приемани чрез храната. Програма Лесно начало е съобразена с основните изисквания на организма при детоксикация и при здрави хора тя е достатъчно условие да се позволи на тялото да се изчисти самостоятелно.

Ценното в този продукт е синергичното действие на активните съставки, които в комбинация проявяват много по-силно своите полезни свойства, отколкото приемани самостоятелно. Програмата е създадена, за да осигури добри нива на важните ензими и полезни бактерии, от които се нуждае храносмилателната система за ефективно функциониране, с цел да се извлекат и усвоят максимално ценните вещества, съдържащи се в храната.

Съдържание:

Ензими: подбрани са най-важните храносмилателни ензими, необходими за правилно храносмилане и са поднесени в комбинация, подпомагаща храносмилателния тракт.

Бифидус: поддържа добрия баланс на полезните бактерии, като по този начин осигурява ефективна функция на дебелото черво и елиминиране на токсините. Бифидус се среща в естествен вид именно в дебелото черво, под формата на колонии.

Ацидофилус: полезна бактерия, която също подпомага храносмилателните процеси, населяваща тънките черва.

Водорасли АФА: синьо-зелените водорасли, добити от езерото Горен Кламат са изключително чист източник, богат на огромен брой основни хранителни вещества на база грам от теглото си. Трансформирани в хранителна добавка по максимално чист начин, без замразяване, посредством сушене при ниска температура по патентования метод BioActive Dehydration.

Схема на прием на комплекс Лесно начало:

Първа седмица: 2 капсули Бифидус, преди лягане; 1 капсула Ензими 2 пъти дневно, преди хранене.

Втора седмица: 2 капсули Ацидофилус, сутрин – 40 минути преди хранене; 1 капсула Ензими – 2 пъти дневно, преди хранене; 1 капсула Водорасли АФА; 2 капсули Бифидус, преди лягане.

Трета седмица: Същият прием, както през втората седмица, като се увеличава приемът на Водорасли АФА на 2 капсули дневно.

Четвърта седмица: Довършете програмата с Ацидофилус; продължете приема на Ензими и увеличете количеството Водорасли АФА до 3 капсули дневно.

Приемайте колкото се може повече изворна или пречистена вода, като се стремите да изпивате 2 литра на ден. Достатъчното количество вода е важно за здравето и изхвърлянето на токсини от тялото.

Copyright © 2015 - 2019 Kolastra.v.bg – Коластра в България. Всички права запазени.

Препоръчано от Lechenie.bg

SEO от Ideamax— SEO от Ideamax