Плодова Енергия - прах - 40 г

Плодова Енергия - прах - 40 г
Производител: AquaSource
Код: 15
Налично: В наличност
Цена: 60.50 лв.
Количество:  

AquaSource Плодова Енергия с макуй бери и акай бери

Продуктът съдържа следните плодове в прахообразна форма: органични, лиофилизирани макуй бери и акай бери; смес от органични, лиофилизирани горски плодове (диви черни и червени боровинки, касис, арония, нар, диво дребно черно грозде, кисели череши, плодове от див бъз, червени и черни малини) и плодове от морски зърнастец. 

Да заложим на силата на дребните плодове

Aqua Source Berry Power е хранителна добавка, подходяща за всяка възраст и всеки човек, желаещ да даде на организма си концентриран коктейл от антиоксиданти, подбрани и дозирани, така че да се оползотвори максимално тяхното синергично действие, насочено към борбата със свободните радикали, способни да доведат до увреждане на клетките и тъканите в организма.

Плодовете, съдържащи се в този антиоксидантен коктейл са добити изцяло от органично покълнали и израстнали местни растения, тъй като е факт, че виреещите по този начин растения имат двойно по-висока концентрация на естествени минерали, в сравнение с натурализираните видове.

Всеки един от включените в коктейла на АкваСорс компоненти сам по себе си е мощен източник на необходими за организма витамини и минерали, а в комбинация с останалите, тяхната сила се утроява, тъй като се залага изцяло на взаимодействието между различните активни вещества, на които всеки един от видовете дребни плодове е изключително богат.

Натурален метод на производство

Лиофилизацията (сушене чрез замразяване), чрез която е изготвен този витаминен комплекс позволява хранителните вещества, намиращи се в дребните плодове да бъдат съхранени и по този начин да се използват оптимално през цялата година. Тъй като е доказано, че нивата на лиофилизираните хранителни вещества в една порция замразени дребни плодове могат да бъдат дори по-високи от тези в пресните, Аква Сорс е заложила именно на този метод на поднасяне на продукта.

Berry Power на Aqua Source може да се приема от вегани и пълни вегетарианци. При тяхното производство не са използвани химични методи на обработка, както и генномодифицирани суровини.

Количество: 40 грама

Copyright © 2015 - 2019 Kolastra.v.bg – Коластра в България. Всички права запазени.

Препоръчано от Lechenie.bg

SEO от Ideamax— SEO от Ideamax