Остео-Форте - НОВА ФОРМУЛА - 60 капсули

Остео-Форте - НОВА ФОРМУЛА - 60 капсули
Производител: AquaSource
Код: 37
Налично: В наличност
Цена: 93.85 лв.
Количество:  

Здраве за костите в напълно усвоима форма

Производител: AquaSource

Какво представлява Остео-Форте?

Този продукт, под формата на хранителна добавка е отлично балансирано съчетание на естествени съставки, подпомагащи доброто здраве на костите, пригоден за максимално усвояване на полезните вещества, съдържащи се в него. Съдържа витамин К2, за да подпомогне отлагането на калция в костите.

За кого е предназначен този продукт?

АкваСорс Остео-форте  е насочен към всички, страдащи от проблеми с костната система, като това най-често са:

  • Подрастващи, страдащи от недобро усвояване на Калция, поради ниски нива на витамин D в организма.
  • Възрастни хора, страдащи от изтъняване и чупливост на костите, както и от редица заболявания на костната система.
  • От всички, нуждаещи се от здрава и добре функционираща костна система.

Какво включва Остео-Форте?

Калций и магнезий – Извлечени в значителни количества от патентовани, научно изследвани водораслови източници, отличаващи се със своята отлична усвоимост. Водораслите са събрани живи и са обработени чрез студено пресоване, което запазва почти напълно бионаличните в тях минерали.

Калцият е основният градивен елемент на костната ни система, а магнезия е един от най-значимите фактори в човешкото тяло, наред с цинка и мангана. Той е минералът, за който се смята, че  участва в най-много ензимни реакции и това го прави един от най-важните минерали за поддържане на здравето и нормалното състояние на организма.

Витамин K2: Добит от специална ферментирала японска соева храна, наречена Natto. Редица съвременни изследвания показват, че натуралният Витамин К2 е с пъти по-ефективен от синтетичните форми на Витамин К, когато става въпрос за калциевия метаболизъм и поддържане на здравината на костите. При продължителен дефицит на Витамин К в човешкия организъм, голяма част от остеокалцинът продуциран от остеобластите остава в неактивна форма, което неминуемо води до загуба на калций в костите и намалява тяхната здравина.

Растителни храносмилателни ензими: Включени, за да способстват максималното усвояване на минералите, съдържащи се в продукта.

Йонни минерали: Използвани са водоразтворими, естествено добити от Голямото Солено езеро в Юта – САЩ, осигуряващи над 70 различни минерала и микроелемента. Абсорбират се лесно и подпомагат преноса на другите хранителни вещества, съдържащи се в продукта.

AquaSource водорасли: Добити, чрез изсушаване при ниска температура. Белтъчното им съдържание е няколко пъти по-високо от това на месото, соята и другите традиционни протеинови източници. Усвояват се отлично от човешкия организъм и са пълноценен естествен източник на минерали, аминокиселини, ензими, антиоксиданти, хлорофил, бета-каротин, витамини и други.

Прием и дозировка: 2 капсули дневно по време на хранене.

Опаковка: 60 капсули

Copyright © 2015 - 2019 Kolastra.v.bg – Коластра в България. Всички права запазени.

Препоръчано от Lechenie.bg

SEO от Ideamax— SEO от Ideamax