Нети - керамичен уред за почистване на синуси

Нети - керамичен уред за почистване на синуси
Производител: AquaSource
Код: 48
Налично: Не е в наличност
Цена: 8.00 лв.
Количество:  

За какво служи Нети?

Нети е специален керамичен съд за прочистване на синусите, с чиято помощ ще можете с лекота да извършите една не съвсем лесна процедура. Формата и вместимостта на керамичния съд са специално пригодени за промиване на назалните канали, с цел да се освободят синусите от бактерии и секрети, които затрудняват дишането.

Работата с керамичния уред Нети улеснява максимално процедурата, която, за да бъде напълно ефективна е важно да се направи със специалния разтвор Соле, съдържаш чиста изворна или филтрирана вода и AquaSource кристална хималайска сол.

Защо е полезна хималайската кристална сол?

Хималайската кристална сол се е образувала преди 250 милиона години под въздействието на мощни геотермални влияния. Тя съдържа 84 микроелемента в същата пропорция, в каквато се намират в клетъчната течност и кръвната плазма в човешкия организъм. Тези микроелементи са в йонна форма, което означава че са годни за усвояване от клетките на тялото.

Ежедневният вътрешен прием на малки количества SOLE балансира телесните функции (включително кръвното налягане и киселинността на клетъчно ниво) и подпомага елиминирането на отпадните продукти, калцификациите и тежките метали (живак, олово, арсен), като ги разгражда на молекулярно ниво.

Как да си направим солен разтвор Соле?

Няколко големи кристала от хималайската сол се поставят в стъклен съд, докато се напълни до 1/3 или 1/2. Добавя се изворна или пречистена/филтрирана вода, докато съда се напълни. За да се разтвори, на солта са и нужни 2-3 дни. Когато водата повече не може да разтваря солта, на дъното ще останат неразтворени кристали. Това означава, че разтворът е наситен 26% и е готов за консумация.

Напълно наситеният солен разтвор на оригиналната хималайска сол на АкваСорс може да се съхранява завинаги. Соле е с естествено антибактериално и противогъбично действие и не може да се развали или да влоши своите качествата.

Начинна употреба:

Използвайте 1 % солен разтвор. Приготвя се като разтворите 1 и 1/2 чаени лъжички SOLE в чаша (около 250 мл) с хладка вода. Тази концентрация се равнява на физиологичния разтвор и пречиства, без да дразни както морската вода и химическите продукти.

Наведете главата си над мивката и вкарайте чучура на Нети (уреда за промиване на синусите) в една от ноздрите си. Дръжте устата си затворена. Наклонете главата си леко напред и настрани. Разтворът ще потече през ноздрата нагоре към синусите и ще излезе през другата ноздра. Повторете тази процедура и с другата ноздра.

Copyright © 2015 - 2019 Kolastra.v.bg – Коластра в България. Всички права запазени.

Препоръчано от Lechenie.bg

SEO от Ideamax— SEO от Ideamax