Manuka Toning Gel - тонизиращ гел за всеки тип кожа - 100 мл

Manuka Toning Gel - тонизиращ гел за всеки тип кожа - 100 мл
Производител: AquaSource
Код: 50
Налично: В наличност
Цена: 40.00 лв.
Количество:  

Нежна грижа за кожата с изцяло натурални средства

Грижата за кожата на лицето изисква, тя да бъде ежедневно почиствана от замърсителите, които ни съпътстват ежедневно и имат свойството да запушват порите и да пречат на нормалната функция на клетките, изграждащи нашата обвивка - кожата.

Освен от дълбокото почистване, кожата на лицето често се нуждае от тонизиращо средство, което да я събуди, освежи и подхрани допълнително, за да може тя да запази по-дълго своята свежест и еластичност.

AquaSource знае колко важна е грижата за кожата и за целта е избрала да използва изцяло натурални съставки, които да се погрижат за здравето и свежестта на кожата по напълно естествен начин. Серията Natural Being дава възможност за възстановяване на хармонията и баланса в клетките, чрез силата на природата, без да прибягва до агресивни химични вещества и сложни козметични манипулации.

Тонизиращият гел Manuka е предназначен за всеки тип кожа, тъй като в неговия състав влизат компоненти с универсално и мощно действие, способни да регулират и нормализират всички процеси, протичащи на клетъчно ниво.

Manuka Toning Gel залага отново на синергичното действие на фитосъставките, благодарение на което тяхното влияние е много по-мощно и ефективно. Всеки един от компонентите, съдържащи се в тонизиращия гел за лице допълва действието на останалите, като подпомага подхранването, хидратирането и тонизирането на кожата.

Какво съдържа Manuka Toning Gel?

В състава на тоника отново влизат трите основни съставки: Активен мед от Манука, етерично масло от Манука и витаминът, приятел на кожата - Витамин Е.

Мед от Манука

Този напълно чист активен мед е събран в най-подходящия момент, когато свойствата му са най-мощни и ефективни, за да може да възстанови кожата, като подобри водния баланс в нейните клетки, осигурявайки дълбоко хидратиране, без усещане за прекомерно омазняване и утежняване на кожата.

Масло от Манука

Извлечено по специална технология от листата на новозеландското дърво Манука, етеричното масло има уникалната способност да хидратира кожата в дълбочина, като в същото време се залага на неговите мощни антибактериални свойства, благодарение на които се елиминират всички възпаления и раздразнения, причинени от външните замърсители.

Токоферол (витамин Е)

Познат и използван, заради неговата способност да се бори успешно с признаците на стареене на кожата, този витамин влиза в състава на тонизиращия гел, като мощен антиоксидант, притежаващ свойството да подобрява вида на кожата, правейки я по-млада, свежа и блестяща.

Начин на употреба:

Използвайте сутрин и вечер, след почистване на лицето, за да тонизирате и освежите кожата. Нанасяйте с помощта на памучен тампон, напоен с течността, като разнесете по цялото лице (боз зоната около очите) и оставите да попие за около 30 секунди, преди да нанесете специалния Манука крем, както обикновено.

Опаковка: 100мл

Copyright © 2015 - 2019 Kolastra.v.bg – Коластра в България. Всички права запазени.

Препоръчано от Lechenie.bg

SEO от Ideamax— SEO от Ideamax