Manuka нощен крем (Honey Night Cream) - за нормална към суха кожа - 50 мл

Manuka нощен крем (Honey Night Cream) -  за нормална към суха кожа - 50 мл
Производител: AquaSource
Код: 55
Налично: В наличност
Цена: 45.00 лв.
Количество:  

Manuka нощен крем - грижа за красотата на кожата с натурални средства

През нощта нашата кожа не си почива така, както го правим ние, защото през това време в нейните слоеве протичат важни обменни процеси, целящи да възстановят нейната структура и да възвърнат нейната свежест и еластичност.

Наред с добрата почивка през нощта, за кожата ни е изключително важно да получи ценни хранителни вещества, които ще и помогнат да запази  влагата в клетките, без която лицето ни ще има уморен и състарен вид, а кожата ще бъде суха и склонна към раздразнения.

Повечето козметини продукти, предлагани на пазара съдържат агресивни и вредни за здравето компоненти, които в дългосрочен план влошават допълнително състоянието на сухата и възпалена кожа.

AquaSource  създаде серията Natural Being с намерението да предложи на своите клиенти най-доброто решение за запазване на младостта и свежестта на кожата – силата на чистата природа. В тази серия се залага на няколко основни съставки, взаимодействащи си перфектно, като всяка от тях допълва лечебните свойства на останалите.

Manuka Honey Night Cream е нощен крем, предназначен за нормална към суха кожа, нуждаеща се от дълбока хидратация и подхранване. Неговата ефективност се дължи на трите основни съставки, добити от екологично чисти източници по специална технология, която запазва техните полезни свойства.

Мед от Манука:

Това е активен био мед, който се събира от новозеландското дърво Манука в строго определен момент, когато полезните му свойства са най-силни. Той има уникалната способност да хидратира и подхранва кожата, без да създава усещане за тежест и прекомерно омазняване.

Масло от Манука:

Чистото етерично масло се добива по специална технология от листата на дървото, което позволява да се съхранят напълно полезните съставки, намиращи се в това безценно растение. Маслото от манука е предпочетено не само, поради неговите хидратиращи свойства, но и заради силното му антисептично действие, способно бързо да успокои раздразнената и възпалена кожа.

Токоферол (витамин Е)

Извлечен от изцяло натурални, немодифицирани соеви зърна, този лесноусвоим мощен антиоксидант има способност да елиминира вредното въздействие на свободните радикали, като по този начин прави кожата гладка, еластична и свежа.

Manuka нощен крем - начин на употреба

Нанесте вечер, преди сън върху почистена и подсушена кожа с леки масажни движения до пълното абсорбиране на продукта.

Опаковка Manuka нощен крем: 50мл

Copyright © 2015 - 2019 Kolastra.v.bg – Коластра в България. Всички права запазени.

Препоръчано от Lechenie.bg

SEO от Ideamax— SEO от Ideamax