Manuka Honey Night Cream - нощен крем за мазна към нормална кожа - 50 мл

Manuka Honey Night Cream - нощен крем за мазна към нормална кожа - 50 мл
Производител: AquaSource
Код: 54
Налично: В наличност
Цена: 45.00 лв.
Количество:  

Натурална грижа за кожата

През нощта, докато си почиваме в нашия организъм протичат важни обменни процеси, целящи да обновят клетките на всички органи и системи в тялото, включително и нашата деликатна обвивка – кожата. Именно през нощта е изключително важно да се погрижим за добрия вид и здравето на нормалната и склонна към омазняване кожа.

Много от козметичните продукти съдържат агресивни химични вещества, които затрудняват обменните процеси в кожата и водят до дехидратация на клетките и прекомерна мастна секреция, което е основният проблем на мазната кожа.

AquaSource, за разлика от останалите производители на козметика е заложила изцяло на екологично чисти фитокомпоненти, способни да възстановят и подхранят кожата по напълно естествен и ефективен начин.

Natural Being е серия от козметични продукти, създадена на базата на мед и етерично масло, извлечени от дървото Манука, виреещо в един от най-чистите региони на земята – Нова Зеландия.

Уникалното при продуктите от серията Манука е тяхната способност да възстановяват водния баланс в клетките на кожата, като я хидратират, без да я омазняват и отежняват допълнително.

Manuka Honey Night Cream

Нощният крем Манука за нормална към мазна кожа съдържа три активни съставки, които се допълват перфектно, като всяка от тях засилва действието на останалите. Тук отново се залага на дълбоката хидратация и възстановяване на кожата, като в същото време се използва свойството на продукта да регулира мастната секреция.

Мед от Манука:

Този изключително полезен мед възвръща жизнеността и еластичността на кожата, като я хидратира в дълбочина, без да създава усещане за омазняване и тежест. Той се добива в точно определен момент, когато лечебните му и регенериращи свойства са най-силни.

Масло от Манука

Чистото етерично масло се добива по специална технология от листата на новозеландското дърво, което позволява да се съхранят напълно съдържащите се в тях полезни съставки. Маслото от Манука има чудесно хидратиращо действие, като в същото време е и уникален антисептик, способен бързо да успокои възпалената и раздразнена кожа.

Токоферол (витамин Е)

Един от най-мощните антиоксиданти, способен да елиминира вредното въздействие на свободните радикали, които са основната причина за преждевременно стареене на кожата. Той се добива от екологично чисти соеви зърна, благодарение на което е лесно усвоим в клетките на кожата.

Начин на употреба:

Нанесете върху добре почистена и подсушена кожа и втривайте с нежни масажни движения до попиване на крема.

Опаковка: 50мл

Copyright © 2015 - 2019 Kolastra.v.bg – Коластра в България. Всички права запазени.

Препоръчано от Lechenie.bg

SEO от Ideamax— SEO от Ideamax