Manuka Honey Day Cream -за нормална към суха кожа - 50 мл

Manuka Honey Day Cream -за нормална към суха кожа - 50 мл
Производител: AquaSource
Код: 53
Налично: В наличност
Цена: 40.00 лв.
Количество:  

Изцяло натурална грижа за кожата

Сухата кожа се нуждае от допълнителни грижи, тъй като тя е по-склонна към стареене и възпаления и по-податлива на неблагоприятните атмосферни условия, като студ, вятър и слънце. Много от козметичните продукти включват в състава си агресивни химични вещества,  създаващи само временен ефект, но в дългосрочен план тяхната употреба влошава допълнително състоянието на сухата кожа.

AquaSource предлага чудесно решение за здравето на сухата кожа. Тя е създала серията Natural Being, в чийто състав влизат само екологично чисти натурални компоненти, подбрани и дозирани внимателно, за да се извлече максимална полза от взаимодействието помежду им.

Manuka Honey Day Cream

Manuka Honey Day Cream е дневен крем за суха кожа, създаден на базата на мед и етерично масло, добити от дървото Манука, виреещо на територията на Нова Зеландия, познато със своите регенериращи и хидратиращи кожата свойства. Уникалното при този крем е неговата способност да регулира водния баланс в клетките, като по този начин осигурява дълбока хидратация на кожата, без да я омазнява допълнително.

Какво съдържа Manuka Honey Day Cream?

Този крем залага на синергичното действие на три основни съставки, всяка от които има свойството да подсилва полезното действие на останалите.

Мед от Манука

Този екологично чист активен мед се добива в точно определен период, когато действието му е най-силно, за да се постигне максимален енергизиращ, овлажняващ и подхранващ ефект, от който всеки тип кожа и най-вече сухата се нужадае изключително много. Ползите от мануковия мед са неоспорими, като най-голямата е възможността да се хидратира кожата и да се предпази от последваща дехидратация.

Масло от Манука

Чистото етерично масло се добива по специална технология, като се извлича от листата на новозеландското дърво. В него са концентрирани мощни хранителни и антиоксидантни компоненти, способни бързо да възстановят сухата и старееща кожа. Маслото от Манука, също така има силно противовъзпалително и успокояващо действие.

Токоферол (витаминЕ)

Внимателно извлечен от чисти био соеви зърна, този лесно усвоим витамин е познат, като приятел на кожата, поради своята способност да елиминира въздействието на свободните радикали - основна причина за преждевременното състаряване и увреждане на кожата.

Този лек дневен крем има мека и нежна текстура, позволяваща всички ценни хранителни вещества да се усвоят пълноценно от кожата. Кремът създава лек защитен филм върху горния кожен слой, който предпазва лицето от замърсителите и ултравиолетовите лъчи.

Начин на употреба:

Нанасяйте сутрин с леки масажни движения върху почистена и тонизирана кожа на лицето и шията.

Опаковка: 50мл

Copyright © 2015 - 2019 Kolastra.v.bg – Коластра в България. Всички права запазени.

Препоръчано от Lechenie.bg

SEO от Ideamax— SEO от Ideamax