Manuka крем за ръце и тяло (Hand Body Cream) за всеки тип кожа - 100 мл

Manuka крем за ръце и тяло (Hand Body Cream) за всеки тип кожа - 100 мл
Производител: AquaSource
Код: 56
Налично: В наличност
Цена: 40.00 лв.
Количество:  

Manuka крем за ръце и тяло - Грижа от природата

Кожата на ръцете и тялото ни често бива пренебрагната за сметка на кожата на лицето. Ние често забравяме, че тя също се нуждае от дълбоко подхранване и хидратация, а в много от случаите дори повече.

Пазарът на козметика предлага огромно разнообразие от кремове за ръцете и тялото, но за съжаление повечето от тях съдържат агресивни и опасни за здравето ни компоненти, които наред с вредните парабени и оцветители могат да причинят сериозни здравословни проблеми в бъдеще.

AquaSource  е сред малко производители на козметика, които залагат изцяло на натуралните суровини, виреещи в естествена среда и добивани по начин, който напълно запазва техните полезни съставки, за да се използва максимално възможността за възстановяване на баланса и хармонията в кожата.

Manuka Hand Body Cream е крем за ръце, подходящ за всеки тип кожа, който успешно се справя с проблемите на сухата и загрубяла кожа, особено в областта на лактите, коленете и стъпалата.

Той, както всички останали продукти от серията Natural Being се базира на три основни компонента, чието синергично действие води до забележителни резултати.

Мед от Манука:

Този чист активен мед се събира в строго определен момент, когато полезните му свойства са най-силни, за да се осигури на кожата на тялото и ръцете, така необходимата хидратация. Медът се добива от дървото Манука, виреещо в Нова Зеландия – една от най-чистите области на Земята.

Масло от Манука:

Чисто етерично масло, добивано от листата на дървото по специална технология, запазваща напълно чистите природни съставки, за да се осигури дълбоко овлажняване и подхранване на кожата на тялото. Маслото от Манука, освен всичко останало е и перфектен антисептик, който успокоява възпаленията и раздразненията по кожата.

Токоферол (витамин Е):

Добит по специална технология от чистите, немодифицирани по генетичен път зърна на соята, този мощен антиоксидант се усвоява пълноценно от кожата, като я предпазва от вредното влияние на свободните радикали – причина за преждевременното стареене на кожата.

Manuka крем за ръце и тяло - начин на употреба

Всеки тип кожа с лекота ще усвои полезните хидратиращи и антимикробни съставки на този успокояващ и напълно натурален продукт. Нанесете върху цялото тяло и ръцете, непосредствено след баня, като втривате с масажни движения до пълното абсорбиране на продукта в кожата.

Manuka крем за ръце: 100мл

Copyright © 2015 - 2019 Kolastra.v.bg – Коластра в България. Всички права запазени.

Препоръчано от Lechenie.bg

SEO от Ideamax— SEO от Ideamax