Manuka Cleanser - почистващ лосион за нормална кожа - 100 мл

Manuka Cleanser - почистващ лосион за нормална  кожа - 100 мл
Производител: AquaSource
Код: 49
Налично: В наличност
Цена: 40.00 лв.
Количество:  

Натурално средство за естествена красота на кожата

Почистването на кожата е една от най-важните процедури, осигуряващи здрав вид и красота на лицето. Повечето почистващи продукти отнемат от естествената влага на кожата, като я изсушават и предизвикват сърбеж, чувство за сухота и напрежение, затова е от особено значение да се използват изцяло натурални средства, почистващи нежно и деликатно кожата, оставяйки я чиста, подхранена и хидратирана.

AquaSource  е позната и предпочитана марка, спечелила верни последователи, благодарение на своя стремеж да използва изцяло природни и екологично чисти съставки в своите продукти за здраве и красота. Тя е разработила серия от изцяло натурална козметика, подходяща за всички, които желаят да се доверят на неограничените възможности на природата.

Manuka Cleanser е почистващ лосион за нормална към суха кожа. В него отново се залага на симбиозата между различните компоненти, включени в продукта, благодарение на която техните полезни свойства придобиват допълнителна сила и ефективност.

Какво съдържа Manuka Cleanser?

В хидратиращ лосион за нормална към суха кожа на АкваСорс са използвани едни от най-чистите натурални компоненти, сред които новозеландски активен мед от Манука и масло, извлечено по екологично чист начин от листата на същото дърво. Тази уникална комбинация се допълва от мощното хидратиращо действие на витамин Е, който допълва действието на фитосъставките и се бори ефективно с агресивното влияние на свободните радикали.

Мед от Манука

Събран в момент, когато полезните му свойства са най-силни,  този чист активен мед има уникалната способност да възстановява водния баланс в клетките, осигурявайки дълбока хидратация, без да омазнява излишно кожата. Неговите активни съставки регулират мастната секреция, позволявайки на кожата да функционира и да се храни пълноценно. Активният мед от Манука почиства нежно и деликатно, като същевременно предпазва кожата от вредното влияние на замърсителите в атмосферата.

Масло от Манука

При създаването на този продукт се залага на неговите мощни антибактериални свойства, подпомагащи нормалната функция на клетките на кожата. Това чисто етерично масло, добито от листата на новозеландското дърво има способност да предпазва кожата от възпаления и раздразнения, като в същото време я хидратира и подхранва в дълбочина.

Токоферол (витамин Е)

Извлечен по специална технология от екологично чисти, био соеви зърна, този мощен антиоксидант е полезен със своята способност да елиминира свободните радикали и по този начин да се бори ефективно с признаците на стареене.  

Начин на употреба:

Вземете малко количество от продукта и втрийте между дланите си до получването на обилна пяна. Нанесете върху предварително намокрена кожа и втривайте с леки масажни движения в продължение на няколко секуди. Изплакнете обилно с хладка вода.

Опаковка: 100мл

Copyright © 2015 - 2019 Kolastra.v.bg – Коластра в България. Всички права запазени.

Препоръчано от Lechenie.bg

SEO от Ideamax— SEO от Ideamax