Натурална козметика

Сортиране по:

Коя е най-добрата козметика?

Най-добрият козметичен продукт е този, който изпълнява свето предназначение по най-ефективния начин и в същото време не нанася никакви вреди на здравето. За да бъде един продукт успешен и за да изпълни своето предназначение е важно какви са неговите съставки и в какво съотношение са дозирани.

Тъй като все повече хора страдат от алергични реакции, вследствие употребата на некачествени козметични продукти, все по-често се налага търсенето на изцяло натурална козметика, без съдържание на опасни химични вещества или консерванти. Натуралната козметика за лице не просто предпазва от раздразнения и възпаления - тя осигурява на кожата това, което и е необходимо, за да изглежда добре или за да коригира проблем или заболяване.

С какво е различна козметиката на AquaSource?

Британската компания AquaSource предлага изцяло натурална козметика, в която напълно липсват вредни за здравето оцветители, аромати и парабени. Тя предлага огромно разнообразие от продукти, предназначени за всеки отделен тип кожа, така че да се намери ефективно решение на всеки проблем, независимо дали това е суха и старееща кожа или мазна и предразположена към акне.

Особеното при натуралната козметика AquaSource е нейното богато съдържание на чисти фитокомпоненти. Марката е заложила на чистотата на суровините, които използва при създаването на своите продукти, като за целта използва растения, отглеждани в най-чистите региони на планетата.

Козметиката AquaSource се базира на меда и маслото, добити по специална технология от листата на виреещото в Нова Зеландия дърво Манука. Добивът на тези основни суровини се извършва по специална технология, даваща възможност за пълноценното съхранение на активните съставки, така че да се извлече максимална полза от лечебното действие на Мануката. Освен мощен хидратант, маслото от Манука е и изключително силен антисептик, който успешно успокоява кожните раздразнения и възпаления.

Медът и маслото от Манука са универсално лекарство за всички типове кожа, като при нужда могат да осигурят дълбока хидратация и в същото време да намалят отделянето на себум. Това означава, че натуралната козметика с Манука може да овлажни и съживи сухата и повяхнала кожа и в същото време да намали мастната секреция при кожа, склонна към прекомерно омазняване. Почистващ лосион, тонизиращ гел, дневен или нощен крем, крем за околоочния контур или крем за ръце и тяло всичко, което ви е необходимо ежедневно е събрано в тази категория, за да ви подари най-нежната и пълноценна грижа.

Kolastra.v.bg препоръчва: Муун Райз на топ цена!

Copyright © 2015 - 2019 Kolastra.v.bg – Коластра в България. Всички права запазени.

Препоръчано от Lechenie.bg

SEO от Ideamax— SEO от Ideamax