Водорасли Морска енергия - 120 капсули

Водорасли Морска енергия - 120 капсули
Производител: AquaSource
Код: 28
Налично: В наличност
Цена: 65.00 лв.
Количество:  

Производител: Aqua Source

Уникален коктейл от водорасли!

Какво представлява АкваСорс Водорасли Морска енергия?

Това е хранителна добавка, под формата на смес от три различни вида морски водорасли: кафяви, червени и зелени, в комбинация със сладководното, езерно, синьо зелено водорасло АФА.

Органични по природа и богати на ензими, водораслите са лесно смилаеми и щадящи стомаха. Те улесняват плавните движения на червата, като по този начин предпазват от заболявания, на коремната кухина и проблеми с перисталтиката. Водораслите са пълноценен източник на протеини и съдържат аминокиселини, минерали и много витамини, които са от съществено значение за нормалната функция на организма.

Водораслите имат стимулиращи имунната система свойства и по този начин подпомагат борбата с инфекциите, детоксикацията на имунната система и изграждането на съпротивителните сили на организма срещу бактериите и инфекциите.

Какво включва коктейл Морска енергия:

В тази хранителна добавка са събрани едни от най-полезните за организма видове водорасли, като:

Червени водорасли (Lithothamnion Sp.) - Тези водорасли се събират от незамърсеното дъно на Атлантическия океан, което е изключително богато на важни минерали. На база тегло, те са богати на калций и съдържат широка гама полезни минерали и микроелементи.

Зелени водорасли (Dunaliella Salina Algae) – Това са елементарно устроени, едноклетъчни микро-водорасли, появили се преди повече от 500 милиона години. Фината им клетъчна мембрана ги прави лесноусвоими от организма. Отглеждани по естествен начин, без хербициди и пестициди в чистите, богати на минерали морски води на Австралия, те изобилстват от хранителни компоненти.

Кафяви водорасли (Ascophyllum nodosum) - На база грам от теглото си, морските водорасли, добити в Северния ледовит океан и използвани в продукта AquaSource Sea Power, съдържат 200 пъти повече желязо от листата на цвеклото, който е най-богатият на желязо зеленчук, отглеждан на сушата. Те съдържат и 100 пъти повече йод от който и да било "земен" зеленчук и около 14 пъти повече калций от кравето мляко.

АФА - Синьо-зелени водорасли от езерото Кламат в САЩ - Кламатските водорасли Аfanizomenon Flos Aguae AFA са първите живи организми на нашата планета, появили се някъде преди 4 милиарда години. Синьо-зелените микроводорасли растат във вода, която идва от геотермални и вулканични източници, поради което те съдържат богата гама от органични минерали, като калций, хром, кобалт, мед, желязо, магнезий, манган, калий, бор, фосфор, селен, натрий, сяра, титан, ванадий, цинк и др.

Прием и дозировка:

Започнете с 3 капсули дневно през първата седмица. По желание можете да увеличите дозата постепенно с всяка седмица до достигане на 6 капсули дневно.

Количество: 120 капсули

Copyright © 2015 - 2019 Kolastra.v.bg – Коластра в България. Всички права запазени.

Препоръчано от Lechenie.bg

SEO от Ideamax— SEO от Ideamax