Муун Баланс - 60 капсули

Муун Баланс - 60 капсули
Производител: AquaSource
Код: 38
Налично: В наличност
Цена: 69.00 лв.
Количество:  

Натурална алтернатива на хормонозаместващата терапия

Производител: AquaSource

Какво е предназначението на АкваСорс Муун баланс?

Този продукт съдържа изцяло натурални фитонутриенти и е създаден, за да облекчи симптомите на менопаузата. Формулата за пълноценно усвояване на полезните вещества на този продукт го прави пълноценен заместител на хормоналната терапия, на която се подлагат много жени, с цел да преминат по-лесно през този превратен период от своя живот.

Какво съдържа Муун Баланс?

Тук, както при всички продукти на АкваСорс се залага на изцяло натурални, екологично чисти био компоненти, подбрани и дозирани, така че да се използва максимално тяхното синергично действие. Сред тях са:

Пфафия (Сума): Често наричана „бразилски жен-шен”, пфафията е адаптогенна билка, което означава, че подпомага приспособяването на организма към промените.

Мексикански див сладък картоф: Той съдържа фитохормона диосгенин (диозгенин), от който организмът лесно произвежда прогестерон. Освен това е богат на витамини, ензими, фитостероли и други биологично активни вещества, които допълват и подсилват действието на диосгенина.

Донг куай: Известен е като „женски жен-шен”. Заради своите адаптогенни свойства, тази билка е една от най-изследваните китайски билки. Тя има способност да поддържа женските органи здрави, подпомагайки циркулацията на кислород в кръвта.

Мака: Растението Мака съдържа съвкупност от стероли, танини, алкалоиди и сапонини, за които се твърди, че имат синергично действие. Най-интересното откритие, обаче е изолирането на химикала п-метоксибензил изотиоцианат (p-methoxybenzyl isothiocyanate), на който традиционната местна медицина в района на Андите придава свойства на афродизиак.

Астрагал: Още една азиатска билка, използвана поради нейната способност да подпомага защитните сили на организма, като поддържа добре работеща имунната система.

Атриплекс (солен храст): е много издръжливо растение, виреещо при екстремни условия. То е изключително богат естествен източник на хром.

Лигнани (от ленено семе): Омега-3, съдържащо се в лененото семе подпомага тялото по време на менопаузата със своето противовъзпалително действие, като нормализира пулса и предотвратява втвърдяването на артериите и образуването на кръвни съсиреци.

Органична ацерола – богата на изключително лесноусвоима форма на витамин С. Той е необходим за производството на колаген, подпомагащ поддържането на мека и еластична кожа, който е важен по време на менопаузата фактор. Поддържа целостта на кръвоносните съдове, подпомагайки кръвообращението.

AquaSource водорасли – осигуряващи широк спектър хранителни вещества в лесноусвоима форма.

Прием: 2 капсули дневно по време на хранене

Опаковка: 60 капсули

Copyright © 2015 - 2019 Kolastra.v.bg – Коластра в България. Всички права запазени.

Препоръчано от Lechenie.bg

SEO от Ideamax— SEO от Ideamax