Мигновена храна Клетъчна енергия, прах - 25 г

Мигновена храна Клетъчна енергия, прах - 25 г
Производител: AquaSource
Код: 33
Налично: В наличност
Цена: 39.00 лв.
Количество:  

Бързоразтворим фитонутриент

Производител: AquaSource

Сеll Роwer  ‘’мигновена храна’’ е създаден за бързо зареждане на организма с енергия, тъй като се усвоява мигновено под езика и само след няколко секунди активните съставки са на разположение на клетките. Поради това, той е най-подходящ за хора, за които бързото действие е от значение.

Какво съдържа този продукт?

Основните активни съставки на тази бързодействаща храна за клетките са Коензим Q10 и Кламатските водорасли АФА, предлагащи перфектно балансиран коктейл от витамини, минерали, протеини и ензими, в безглутенова основа от оризово брашно и витамин С, с добавка от изсушени: цвекло, моркови, аспержи и спанак.

Клетъчна енергия има приятен портокалов аромат, поради естествения портокалов екстракт, добавен вместо захар. Този продукт не съдържа добавени захари или изкуствени подсладители.

За кого е подходяща Клетъчна енергия?

Сеll Роwer е създаден за много бързо зареждане на тялото с енергия, тъй като се усвоява мигновено под езика и само след няколко секунди активните съставки са на разположение на клетките. Ето защо той е най-подходящ за хора, за които бързото действие е от огромно значение.

Кое е полезното в Клетъчна енергия?

Коензим Q10 е натурално възникващ ензим в тялото и играе много важна роля за правилната функция на всички органи и системи. Когато нивата му са ниски, това се свързва с развитието на много сериозни заболявания. Смята се, че ежедневният прием на хранителна добавка с коензим Q10 задължително ще донесе редица ползи за здравето.

Когато нивата му в тялото са ниски, е добре да приемаме хранителна добавка с Q10, за да ги възстановим. Ниските нива на коензим Q10 са характерни за хората, диагностицирани с висок холестерол в кръвта, раковоболните, диабетиците и хората със сърдечна недостатъчност.

Кламадски АФА водорасли  Аfanizomenon Flos Aguae AFA са първите живи организми на нашата планета, появили се някъде преди 4 млрд години. Аминокиселинният профил на синьо-зелените водорасли АФА е сходен с този на човешкото тяло, а белтъчното им съдържание е няколко пъти по- високо от това на месото, соята и другите традиционни протеинови източници.

Те се усвояват отлично от човешкия организъм и са пълноценен естествен източник на минерали, аминокиселини, ензими, антиоксиданти, хлорофил, бета-каротин, витамини и други.

Състав: 1 грам (2.5 мерителни лъжички) съдържа: АФА - 20 мг, Коензим Q10 - 12,5 мг, свързващ агент - кафяво оризово брашно, витамин С, цвекло, портокал, естествен портокалов аромат, аспержи, морков, спанак.

Прием и дозировка: Вземайте по 1 равна мерителна лъжичка два пъти дневно като поддържаща доза или три пъти дневно при необходимост. Задържайте под езика около 30 – 60 секунди.

Опаковка: 25гр с мерителна лъжичка

Copyright © 2015 - 2019 Kolastra.v.bg – Коластра в България. Всички права запазени.

Препоръчано от Lechenie.bg

SEO от Ideamax— SEO от Ideamax