Хранителна добавка Мака Енергия - 150 мл

Хранителна добавка Мака Енергия - 150 мл
Производител: AquaSource
Код: 13
Налично: В наличност
Цена: 65.00 лв.
Количество:  

Мака хранителна добавка - суперхрана за мощ и издръжливост

Мака енергия 150мл е хранителна добавка на Аква Сорс, подходяща за хора от всякаква възраст, желаещи да поддържат своята виталност, сила и издържливост. Тя е комбинация от Мака, Дамяна, Готу кола и Жен-шен и се предлага под формата на синергична смес от билкови  съставки, притежаващи адаптогенни свойства, доказани от тяхната способност да балансират и стаблизират системите в организма, активирайки физическата и умствена дейност.

Този продукт е обогатен с мед от манука, изпълняващ ролята на естествен консервант за продукта, а също и с полифлорен мед в глицеринова основа и сок от касис, придаващи на течността лек и приятен вкус.

Състав и полезни свойства

Мака

Коренът от Мака (Lipedium meyenii) е познат още от древността, като супер храна  - изключително почитана от инките. За нея се смята, че повишава енергията и издържливостта, което я прави предпочитана от активни спортисти и атлети. Тя има свойството да стимулира сексуалното желание и удоволствие, а също и умствената дейност, като подпомага паметта и концентрацията.

Дамяна (Turnera diffusa)

Билка, използвана още по времето на дервните Маи, като средство за стимулиране и повишаване активността на организма.  В наши дни нейната употреба се препоръчва за подобряване на сексуалната активност и издържливост.

Готу Кола (Hidrocotyle asiatica)

С произход от Далечния Изток, тя се използва от древността в кухнята на Шри Ланка, но също така е и адаптоген, поддържащ физическата и умствена дейност на организма.

Жен-шен (Panax ginsens)

Произхожда от Далечния изток. Той е използван от години в Китай, Корея и Япония, поради своите адаптогенни свойства и вече е особено популярен у нас със своята способност да поддържа човешката жизненост и издържливост.

Този полезен продукт на Aqua Source се предлага под формата на сироп с лека консистенция и приятен плодово билков аромат и вкус. Само малко количество от него е способно да зареди организма с необходимата енергия и да поддържа концентрацията в перфектно състояние.

Мака хранителна добавка - начин на употреба:

Препоръчителната дневна доза от Maca Power е една мерителна лъжичка от 5мл. Тя може да се приема смесена с прясно изцеден плодов сок или като подсладител на топли напитки. При нужда хранителна добавка Мака Енергия може да се приема до 3 пъти на ден по 1 мерителна лъжичка от 5мл. За по-добри резултати приемайте този продукт ежедневно.

Copyright © 2015 - 2019 Kolastra.v.bg – Коластра в България. Всички права запазени.

Препоръчано от Lechenie.bg

SEO от Ideamax— SEO от Ideamax