Ливър кленз - 60 капсули

Ливър кленз - 60 капсули
Производител: AquaSource
Код: 35
Налично: В наличност
Цена: 93.50 лв.
Количество:  

За перфектно функциониращ черен дроб

Производител: AquaSource

Какво е Ливър кленз?

Ливър кленз е хранителна добавка, създадена да подобри функцията на нашата биологична лаборатория – черния дроб. Без неговата постоянна намеса обменните процеси в организма не биха били възможни, ето защо за неговото добро състояние трябва да се грижим постоянно.

АкваСорс дава чудесна възможност да се погрижим за здравето на черния си дроб, като го подложим на ефективна и лесна детоксикация, защото здравият черен дроб е основна предпоставка за добро общо състояние, виталност и повишена енергия.

Какво съдържа Ливър Кленз?

В този продукт, както във всички останали продукти на АкваСорс се залага на изцяло натурални, екологично чисти био компоненти, подбрани и дозирани внимателно, за да се използва максимално ефектът от тяхното синергично действие.

Млечен трън (80% силимарин екстракт)- Активните съставки на билката са силимарин и силибинин. Силимаринът представлява комплекс от седем флавоноида и полифенолни вещества. Той има свойството да защитава черния дроб от токсини, вируси, алкохол и някои лекарства, предимството му е най-вече в това, че повишава възстановяването на увредени чернодробни тъкани.

Доказано е, че силимаринът има лечебни свойства при чернодробна цироза. При изследвания на пациенти със заболяването, които са подложени на терапия със силимарин се отбелязват подобрения в протромбиновото време и се отчита понижаване нивата на чернодробните трансмазнини.

L-глутатион - важна аминокиселина, известна, като тройно подмладяваща. Тя се  произвежда от  черния дроб, действа, като антиоксидант и обезврежда свободните радикали, ускоряващи стареенето.

Над 70 водоразтворими Йонни минерали от Голямото солено езеро в щата Юта – САЩ, използвани, поради тяхното свойство да подпомагат клетъчното хранене, обмяната на веществата, детоксикацията на черния дроб и втечняването на лимфата. 

N-ацетил цистеин –  който бързо се метаболизира вътреклетъчно в глутатион. Глутатионът действа като мощен антиоксидант в организма, свързвайки се с различните химикали, образувайки по-малко вредни съединения. Той е също изключително ефективен при лечението на чернодробна недостатъчност.

AquaSource водорасли – те се усвояват отлично от човешкия организъм и са пълноценен естествен източник на минерали, аминокиселини, ензими, антиоксиданти, хлорофил, бетакаротин, витамини и други. АФА водораслото е рекордьор по белтъчно съдържание, и то в три направления - количество, качество и усвоимост.

Прием и дозировка: Хранителна добавка за възрастни и деца над 12 години. Вземайте по 2 капсули дневно: 1 капсула - по време на закуска и 1 - по време на обяд.

Опаковка: 60 капсули

Copyright © 2015 - 2019 Kolastra.v.bg – Коластра в България. Всички права запазени.

Препоръчано от Lechenie.bg

SEO от Ideamax— SEO от Ideamax