Soladey-eco - йонна четка за зъби - жълта

Soladey-eco - йонна четка за зъби - жълта
Производител: AquaSource
Код: 9
Налично: В наличност
Цена: 49.00 лв.
Количество:  

Имате проблеми с венците и зъбите? Страдате от лош дъх, поради инфекции, предизвикани от бактерии в устната кухина? Искате да избелите зъбите си по безопасен начин с минимални средства? Искате перфектна хигиена за устата дори, когато пътувате или сте на къмпинг?

Всичко това е възможно и е толкова лесно и достъпно, че вероятно ще Ви бъде трудно да повяварвате.

Какво е Soladey-eco?

Soladey-eco е иновативна и уникална четка за зъби, използваща йонизацията, като принцип на работа. Тя се осъществява посредством пръчица от титаниев диоксид, разположена в сърцевината на сменяемата глава, която под въздействието на светлина и вода произвежда електрони, които се трансформират в активно заредени йони, достигайки до власинките на четката.

Въпреки своя специфичен принцип на работа, тази четка не се нуждае от електричество или батерии, за да работи. Тя осигурява перфектна хигиена на зъбите и устната кухина дори когато пътувате или сте на място без наличие на течаща вода.

Колко е ефективна Soladey-eco?

Ползите от употребата на четка за зъби Soladey-eco са клинично доказани в поредица от изследвания и това е причината за нейната популярност в последните години.  Уникалното при нея е способността и да почиства еднакво съвършено в домашни условя и при пълна липса на вода и паста за зъби.

Процесите на йонизация се активират под въздействието на светлина и вода, но при липса на вода слюнката е напълно достатъчна за активиране на процеса, което дава възможност с минимални усилия да осигурите идеална чистота и свеж дъх на устата.

Тази йонна четка има свойството да разгражда и премахва напълно плаката, дори на труднодостъпните места, каквото е междузъбното пространство, където най-често възникват кариеси и други заболявания на зъбите. Тя, също така е напълно способна да възстанови здравината на венците, като осигури здрава основа на зъбите и пълноценно подхранване.

Благодарение на йонизацията слюнката променя своя биохимичен състав, придобивайки антибактериални свойства, дълго след имиване на зъбите. По този начин се създава ефективна бариера срещу бактериите виреещи в устата, които са основна причина за лошия дъх и заболяванията на венците.

Със  Soladey-eco лесно и бързо се почистват зъбни протези и брекети във всякакви условия. Тази високотехнологична четка за зъби е толкова удобна и приятна за употреба, че Ви дава възможност да приучите детето си да мие редовно своите зъби.

Soladey-eco – йонна четка за зъби – жълта

Производител: AquaSource

Copyright © 2015 - 2019 Kolastra.v.bg – Коластра в България. Всички права запазени.

Препоръчано от Lechenie.bg

SEO от Ideamax— SEO от Ideamax