Soladey Eco - йонна четка за зъби (лилава)

Soladey Eco - йонна четка за зъби (лилава)
Производител: AquaSource
Код: 8
Налично: В наличност
Цена: 49.00 лв.
Количество:  

Йонна четка за зъби перфектна устна хигиена

Soladey eco е йонна четка за зъби, но за разлика от повечето четки за зъби тя осъществява наистина качествено почистване на зъбите, като същевременно подобрява цялостно състоянието на устната кухина, така че резултатът да бъде дълготраен.

Различното при Soladey eco е, че тя използва йонизираща технология, благодарение на която се премахват всички бактерии и плака, отговорни за разрушаването на зъбния емайл и увреждането на зъбите.

Как работи Soladey Eco?

Вероятно си мислите, че за да функционира тази уникална йонна четка за зъби е необходимо, тя да бъде включена към електрическата мрежа или да използва батерии, но грешите. Нейният принцип на работа е изключително прост и именно това е причината тя да бъде наречена революционна, иновативна и дори уникална.

Японската четка за зъби Soladey Eco представлява дръжка, на върха на която се поставя сменяема глава (четка), в сърцевината на която има пръчица от титаниев диоксид. Именно той, под влияние на светлината произвежда електрони, насочвани към власинките на четката и по този начин йонизацията въздейства директно в устната кухина и върху зъбите. Просто, нали?

Защо трябва да притежаваме йонна четка за зъби?

Soladey Eco оказва изключително влияние върху оралната хигиена и здравината на зъбите. Най-доброто нейно качество, обаче е способността и да бъде еднакво ефективна, когато се използва в домашни условия, заедно с вода и паста за зъби и когато се използва на открито, без достъп до вода и паста - светлината и слюнката са напълно достатъчни, за да се активира процесът на йонизация.

  • Освен, че е удобна и може да се използва навсякъде, тази четка носи неоспорими ползи на зъбите, венците и устната кухина, като цяло. Йонизацията има свойството да разрушава плаката дори на най-труднодостъпните места, като междузъбното пространство, например, където най-често възникват кариесите и усложненията.

  • Лекотата, с която почиства тази четка прави силния натиск и грубото търкане излишни, което предотвратява нараняването на венците и зъбния емайл, като в същото време се премахват бактериите, причинители на възпаления и лош дъх.

  • Soladey-eco въздейства антибактериално на слюнката и по този начин се предотвратява развитието на микроби в устната кухина в продължение на целия ден.

  • Тази уникална, революционна четка за зъби може да бъде винаги с Вас, независимо дали пътувате и къде. Тя Ви дава възможност по един лесен, неинвазивен и безболезнен начин да постигнете перфектна устна хигиена, за да се радвате на здрави венци, бели зъби и свеж дъх през целия си живот.

Soladey-eco йонна четка за зъби - лилава

Производител: AquaSource

Copyright © 2016 Kolastra.v.bg – Коластра в България. Всички права запазени.

Препоръчано от Lechenie.bg

SEO от Ideamax— SEO от Ideamax