Soladey Eco - йонна четка за зъби (червена)

Soladey Eco - йонна четка за зъби (червена)
Производител: AquaSource
Код: 6
Налично: В наличност
Цена: 49.00 лв.
Количество:  

Какво представлява Soladey-eco?

На пръв поглед това е съвсем обикновена четка за зъби, но всъщност това е една уникална четка, използваща прост принцип на работа, водещ до изключително ефективни резултати.

Soladey-eco е революционна, светлинно активираща се четка за зъби с клинично доказана способност да премахва плаката и бактериите, причиняващи разрушения по повърхността на зъбния емайл.

Нейният принцип на работа се осъществява от титаниев диоксид, намиращ се в сърцевината на сменяемата глава (четката), който, активиран от светлината произвежда електрони, достигащи до власинките на четката под формата на активно заредени йони.

Защо е уникална Soladey-eco?

Тази четка за зъби е уникална с това, че дава възможност за перфектна орална хигиена, с минимални усилия. Тя не се нуждае от електричество или батерии, за да работи и дори не е необходимо да използвате паста за зъби, за да имате идеално бели и здрави зъби и венци и свеж дъх през целия ден.

Със Soladey-eco имате удобството да почистите зъбите и венците си, независимо дали сте у дома или на къмпинг, без достъп до течаща вода. Процесът на йонизация се активира посредством светлина и вода, като при липса на вода слюнката е напълно достатъчна.

За да почистите перфектно зъбите си вече не е необходимо да упражнявате силен натиск и да търкате силно и по този начин да наранявате венците и разрушавате зъбния емайл. Soladey-eco и нейните нежни власинки ще премахнат без остатък плаката, дори от труднодостъпните места, като междузъбното пространство, където най-често възникват кариесите и проблемите със зъбите.

Под въздействие на йонизацията слюнката придобива антибактерилни свойства, налични дълго след измиване на зъбите. По този начин се намалява драстично рискът от възникване на кариеси и лош дъх, причинени от бактериите, виреещи в устната кухина.

Японската иновативна йонна четка за зъби Soladey Eco е със сменяема глава, която се подменя лесно, след като се изчерпат възможностите на старата. Тя е изключително лесна за съхранение при пътуване и може да се пренася в жабката на колата, в дамската чанта или дори в кутията с обяд на детето Ви.

Тази четка почиства перфектно дори зъбни протези и брекети. С нея ще бъдете абсолютно спокойни за здравето и красотата на своята усмивка.

Soladey-eco – йонна четка за зъби – червена

Производител: AquaSource

Copyright © 2015 - 2019 Kolastra.v.bg – Коластра в България. Всички права запазени.

Препоръчано от Lechenie.bg

SEO от Ideamax— SEO от Ideamax