Soladey-eco четка за зъби - черна

Soladey-eco четка за зъби - черна
Производител: AquaSource
Код: 5
Налично: В наличност
Цена: 49.00 лв.
Количество:  

Здрави зъби и венци, постигнати само с четка за зъби

Ще повярвате ли, че една четка за зъби е способна да Ви гарантира перфектна орална хигиена, пълно премахване на плаката дори от най-труднодостъпните места, да заздрави венците и да създаде дълготрайна бариера срещу бактериите, осигурявайки Ви свеж дъх през целия ден?

Е, всичко това вече е възможно, благодарение на Soladey-eco – иновативната японска четка за зъби на AquaSource, която осигурява най-добрата грижа за здравето и красотата на зъбите, посредством йонизираща технология.

Какъв е принципът на работа на Soladey-eco?

Принципът на работа на тази уникална четка за зъби се състои във въздействието на титаниевия диоксид, който се намира в сърцевината на сменяемата глава (четката) и който, активиран от светлината произвежда електрони, достигащи до власинките на четката под формата на активно заредени йони.

Ползата от използването на Soladey се дължи изцяло на йонизацията, която е толкова ефективно средство за почистване на устната кухина, че успява да премахне напълно плаката, дори от междузъбното пространство, където най-често възникват кариеси и други проблеми със зъбите.

Благодарение на йонизиращата технология венците имат възможност да възвърнат своето нормално състояние, осигурявайки на зъбите по-здрава основа и максимално подхранване. Същата тази йонизация има свойството да променя биохимичния състав на слюнката, като и придава антибактериални свойства, продължаващи дълго след измиване на зъбите.

Защо е удобно и лесно да изпозлваме Soladey-eco?

Процесът на йонизация се активира лесно от светлина и вода, като при липса на вода слюнката е напълно достатъчна, което е изключително удобно, когато пътувате или сте на излет или къмпинг и течащата вода липсва напълно.

Soladey-eco почиства толкова ефективно, че не е необходимо да натискате или търкате силно, когато миете зъбите си. По този начин се предотвратява нараняване на венците и нарушаване на структурата на зъбния емайл, което е основната причина за кариеси.

Измиването на зъбите с тази четка е толкова ефективно, че може да става с минимално количество паста за зъби или без изобщо да се използва такава, което отново е идеален вариант при пътуване или при извънредни ситуации. Тя почиства перфектно дори зъбни протези и брекети и Ви дава идеалната възможност да приучите детето си да мие редовно своите зъби.

Soladey-eco – йонна четка за зъби – черна

Производител: AquaSource

Copyright © 2016 Kolastra.v.bg – Коластра в България. Всички права запазени.

Препоръчано от Lechenie.bg

SEO от Ideamax— SEO от Ideamax