Soladey-eco със сменящи се глави - soft

Soladey-eco със сменящи се глави - soft
Производител: AquaSource
Код: 11
Налично: В наличност
Цена: 49.00 лв.
Количество:  

Йонна технология за перфектна орална хигиена

AquaSource Ви предлага комплект от 4 броя сменящи се глави Soladey-eco, предназначени за хора с чувствителни или склонни към кървене венци. Тяхната форма и структура, както и твърдост на косъма са специално съобразени със заболяванията на венците, така че да изпълняват перфектно своята функция да почистват и в същото време, миенето на зъбите да бъде приятно и да не предизвиква раздразнения и възпаления на венците.

Какво представлява Soladey-eco?

Иновативната японска четка за зъби Soladey-eco е с клинично доказана ефективност в постигането на перфектна орална хигиена. Тя, на пръв поглед не се различава особено от всички останали четки, но това което я отличава е нейният принцип на действие и уникалната и конструкция.

Удобството на светлинно активиращата се йонна четка за зъби се състои във възможността да се подменя само нейната почистваща глава, след като се изчерпат възможностите на старата и то по изключително лесен и удобен начин. Това дава възможност да запазите старата дръжка, особено ако сте привързани към нея, заради цвета и или по друга причина.

Какви удобства създава йонната четка за зъби Soladey-eco?

Японската йонна четка за зъби е не само изключително ефективна в премахването на плаката и осигуряването на идеална хигиена на устната кухина, но тя улеснява максимално почистването на зъбите във всяка ситуация.

Процесите на йонизация се активират от светлина и вода, но при липса на вода слюнката е напълно достатъчна, което осигурява пълна ефективност в случаите, в които четката се използва на места, където липсва чиста течаща вода.

Ефективността на Soladey-eco, също така позволява да се използва минимално количество паста за зъби или изобщо да не се използва такава, като резултатът ще бъде, все така категоричен и безспорен. Освен това йонизацията дава възможност за нежно почистване, без натиск и силно търкане, които биха могли да влошат състоянието на венците.

Функционалният дизайн на тази четка дава възможност тя да се пренася и съхранява с лекота и за Вас няма да бъде проблем да я носите със себе си, когато пътувате или сте на къмпинг, като просто я приберете в колата или в чантата си.

Soladey-eco – 4 броя сменящи се глави – soft

Производител: AquaSource

Copyright © 2015 - 2019 Kolastra.v.bg – Коластра в България. Всички права запазени.

Препоръчано от Lechenie.bg

SEO от Ideamax— SEO от Ideamax