Soladey-eco - 4 броя сменящи се глави - medium

Soladey-eco - 4 броя сменящи се глави - medium
Производител: AquaSource
Код: 10
Налично: В наличност
Цена: 49.00 лв.
Количество:  

AquaSource Ви дава възможност да подмените бързо и лесно почистващите глави на своята йонна четка за зъби Soladey-eco, когато възможностите на старата се изчерпат. Този комплект съдържа 4 броя сменящи се глави със средна твърдост на косъма, подходящи за хора, които не страдат от заболявания на венците или чувствителност на зъбите.

Този комплект Ви дава възможност да запазите дръжката на оригиналната си четка, което е особено важно ако сте привързани към нея, заради цвета или поради друга причина.

С какво е уникална четката Soladey-eco?

Soladey eco е четка за зъби, но за разлика от повечето четки за зъби тя осъществява наистина качествено почистване на зъбите, като същевременно подобрява цялостно състоянието на устната кухина, така че резултатът да бъде дълготраен.

Различното при Soladey eco е, че тя използва йонизираща технология, благодарение на която се премахват всички бактерии и плака, отговорни за разрушаването на зъбния емайл и увреждането на зъбите.

Японската йонна четка за зъби представлява дръжка, на върха на която се поставя сменяема глава (четка), в чиято сърцевината има пръчица от титаниев диоксид. Именно той, под влияние на светлината произвежда електрони, насочващи се към власинките на четката и по този начин йонизацията въздейства директно в устната кухина и върху зъбите.

Какви са предимствата на Soladey Eco?

За всеки, който страда от проблеми с венците, инфекции в устната кухина, натрупване на плака и лош дъх е ясно, че ако се намери средство, което да реши с лекота всеки един от тези проблеми, то приносът на това средство за здравето и красотата ще бъде безспорен.

Японската йонизираща четка е доказала, че може да постигне всичко това и то по един напълно прост, неинвазивен и безболезнен начин – чрез рутинно измиване на зъбите и именно тази проста, но уникална способност е причината Soladey Eco да бъде наречена революционна четка за зъби.

Soladey-eco променя биохимичния състав на слюнката, като и придава антибактериални свойства, благодарение на което се предотвратява развитието на микроби в устната кухина, дълго след като зъбите бъдат измити. Това осигурява не само блестящи от чистота зъби, но и свеж дъх през целия ден, за да можете да се усмихвате и общувате свободно.

Soladey-eco – 4 броя сменящи се глави - medium

Производител: AquaSource

Copyright © 2015 - 2019 Kolastra.v.bg – Коластра в България. Всички права запазени.

Препоръчано от Lechenie.bg

SEO от Ideamax— SEO от Ideamax