Soladey-eco сменящи се глави за деца

Soladey-eco сменящи се глави за деца
Производител: AquaSource
Код: 12
Налично: В наличност
Цена: 49.00 лв.
Количество:  

Навикът за редовно почистване на зъбите се изгражда в детска възраст

Иновативната японска четка за зъби Soladey-eco е доказала своята ефективност в постигането на перфектна орална хигиена. Тя, на пръв поглед не се различава особено от всички останали четки, но всъщност е много различна, като принцип на действие и конструкция.

Удобството на тази светлинно активираща се йонна четка за зъби се състои във възможността да се подменя само почистващата глава, след като се изчерпат възможностите на старата и то по изключително лесен и удобен начин. Това дава възможност да запазите старата дръжка, особено ако сте привързани към цвета и.

Aqua Source Ви предлага комплект от 4 броя сменящи се глави Soladey-eco, предназначени за деца. Тяхната форма и структура, както и твърдост на косъма са специално съобразени с детската анатомия, така че да изпълняват перфектно своята функция и в същото време, миенето на зъбите да бъде приятно и забавно за децата.

Защо е важно децата да използват Soladey-eco?

Децата са най-застрашени от развитието на кариеси и инфеции на устната кухина, затова е от особено значение, не само да им бъде създаден навика да мият редовно своите зъби, но и да го правят именно с четка Soladey-eco, тъй като тя почиства перфектно дори с минимални усилия, а децата, както знаем не са особено старателни в измиване на зъбите си.

Какво е удобството да използваш Soladey-eco?

  • Тази японска йонна четка за зъби е не само изключително ефективна в премахването на плаката и осигуряването на идеална хигиена на устната кухина, но тя улеснява максимално почистването на зъбите във всяка ситуация.
  • Процесът на йонизация се активира от светлина и вода, но при липса на вода слюнката е напълно достатъчна, за да задейства процесите, което осигурява пълна ефективност на четката, когато се използва на места, където липсва течаща вода.
  • Ефективността на четката, също така позволява да се използва минимално количество паста за зъби или изобщо да не се използва такава, като резултатът ще бъде, все така категоричен и безспорен.
  • Функционалният дизайн на тази четка дава възможност да се пренася и съхранява с лекота и за детето Ви няма да бъде проблем да я носи в училищната раница или в кутията за обяд.

Soladey-eco – 4 броя сменящи се глави – детски

Производител: АкваСорс

Copyright © 2015 - 2019 Kolastra.v.bg – Коластра в България. Всички права запазени.

Препоръчано от Lechenie.bg

SEO от Ideamax— SEO от Ideamax