Лична хигиена

Сортиране по:

Какво разбираме под лична хигиена?

Личната хигиена означава грижа за тялото за всяка част от него, така че да можем да си осигурим чистота, която ще подобри значително нашето здравословно състояние. Оралната хигиена е нещо, на което трябва да обърнем особено внимание, тъй като през устата ни в организма проникват огромен брой опасни, болестотворни бактерии. Оралната хигиена също ни гарантира здрави и блестящи от чистота зъби, а кой не желае брилянтна усмивка?

В категория "Лична хигиена" нашият магазин е подготвил голямо разнообразие от средства за орална хигиена, благодарение на които ще можете да избегнете редица неприятни състояния и заболявания на устната кухина. Ние сме се постарали да ви предложим най-уникалното, иновативно постижение в науката и технологиите, което ще ви помогне да решите редица проблеми по лесен, бърз и съвсем достъпен начин.

Какво ще откриете в тази категория?

Тази категория съдържа иновативните японски четки за зъби Soladey Eco, които ще променят изцяло представите ви за чистота на зъбите. Тези четки, за разлика от всички видове средства за орална хигиена не изискват особени усилия, влагане на сериозен капитал и употребата им не отнема никакво време. Основното предимство на четката Soladey Eco се състои във възможността да използвате по деликатен начин нейното въздействие, без да усещате болка или чувствителност и изтръпване на зъбите.

Категория "Лична хигиена" не случайно включва средства за почистване на зъбите и устната кухина. Тъй като голяма част от бактериите и вирусите, застрашаващи нашето здраве проникват в тялото ни именно през устата, ние сме се постарали да ви осигурим надеждна и пълноценна защита, която ще подобри вашето здраве и ще повиши вашето самочувствие.

Йонна четка за зъби и не само!

Избирайки да посетите тази категория ще се изненадате от това, колко много възможности ви предлагаме. Ние ви даваме възможност да изберете четката в любимия си цвят, като сме подбрали огромна палитра от цветове, които ще задоволят всеки вкус и предпочитание. Цветът на четката за зъби е още една възможност да стимулирате децата си да мият редовно своите зъби, защото те ще обикнат своята четка, именно заради цвета.

Когато любимата ви йонизираща четка трябва да се подмени не е необходимо да закупувате напълно нова, тъй като ние ви предлагаме възможност да подмените само нейната работна глава. В категория "Лична хигиена" ще откриете комплекти от по четири сменящи се глави, като това могат да бъдат както четки, предназначени за децата, така и работни глави с мек и средно твърд косъм.

Copyright © 2015 - 2019 Kolastra.v.bg – Коластра в България. Всички права запазени.

Препоръчано от Lechenie.bg

SEO от Ideamax— SEO от Ideamax