Лайтън-Ъп! - 200 г

Лайтън-Ъп! - 200 г
Производител: AquaSource
Код: 17
Налично: В наличност
Цена: 89.50 лв.
Количество:  

AquaSource Lighten-up е здравословна програма за редуциране на теглото. Този комплекс представлява хранителен протеин на прах с натурален коензим Q10, Алфа Липоева киселина и сибирски Жен-шен.

Лайтън-ъп е пълноценна, балансирана клетъчна храна на базата на водорасли АФА, водорасли хавайска спирулина, кафяви водорасли, био бадеми, био киноа, био ацерола, натурален Коензим Q10 и алфа-липоева киселина, с добавени естествени активатори на метаболизма.

За кого е предназначен този продукт?

Lighten Up е създаден с идеята да подпомогне здравословното отслабване, като даде на организма всички важни хранителни компоненти, необходими за неговата правилна функция и най-вече за изгаряне на мазнините.

Една порция съдържа само 72 калории, когато продуктът е смесен с вода, осигурявайки в балансиран вид всичко, необходимо да бъдем здрави, под формата на лесно усвоими протеини, незаменими аминокиселини и пълен набор от витамини и минерали.

Важни компоненти, включени в AquaSource Lighten-Up:

Натурален Kоензим Q10: подпомага клетъчното производство на енергия, поради което играе важна роля в метаболизма на енергия в организма. Допринася за правилната функция на имунната система и поддържа сърдечната дейност.

Алфа-липоева киселина: участва в обмяната на мазнините, изпълнява функцията на ко-фактор при производството на енергия. Тя е както водно, така и мастно-разтворим антиоксидант, успешно предпазващ клетката и клетъчната стена от увреждания, предизвикани от свободните радикали, освен това оказва влияние и върху метаболизма на глюкоза.

Сибирски жен-шен: смятан за адаптоген, тъй като подпомага адаптацията на организма към неблагоприятни условия. Жен-шенът се изполва за поддържане на максимална издръжливост, добро психическо и физическо здраве и за поддържане на чувството за мощ и виталност.

Органични (био) бадеми: Въпреки своята висококалоричност и високо съдържание на мазнини, съдържащите се в Лайтън-ъп протеини (около 18%) и фибри могат да увеличат чувството за ситост, поради което техният умерен прием по време на диета може да улесни отслабването.

Органична (био)Киноа: общопризната като важен източник на пълноценен протеин и други ценни хранителни вещества, като фибри и комплексни въглехидрати, които освобождавайки се по-бавно, помагат за поддържане на нормални нива на кръвната захар и дават продължително чувство за ситост.

Л-карнитин (L-carnitine): играе важна роля в изгарянето на мазнините.

Хром:  жизненоважен за метаболизма на глюкозата в организма и за нормалната обмяна на въглехидратите, мазнините и белтъците.

Храносмилателни ензими: улесняват смилането и усвояването на полезните съставки в храната.

Прием: За приготвянето на вкусна напитка смесете 20 г Lighten-Up с ябълков или друг плодов сок. По желание можете да добавите и пресни плодове.

Количество: 200гр

Copyright © 2015 - 2019 Kolastra.v.bg – Коластра в България. Всички права запазени.

Препоръчано от Lechenie.bg

SEO от Ideamax— SEO от Ideamax