КолАктив (Коластра) - 120 капсули

КолАктив (Коластра) - 120 капсули
Производител: AquaSource
Код: 2
Налично: В наличност
Цена: 87.00 лв.
Количество:  

КолАктив™ на АкваСорс (AquaSource) е пълноценна и напълно натурална супер храна, без съдържание на пестициди и антибиотици. Хранителните фактори и антитела, съдържащи се в този продукт, са събрани от коластрата на стотици крави, което го прави изключителнополезен за нашето здраве.

Коластрата е течност, отделяна от млечните жлези на бозайниците, преди потичането на същинското мляко – майчината кърма. Съставките, съдържащи се в нея не се срещат в такава концентрация в никоя друга натурална храна. Изключително богата на широкоспектърни имуностимулатори и много растежни фактори, тя помага да организма да се пребори с много заболявания и да поддържа оптималното си здраве.

Коластрата в КолАктив на Аквасорс е добита от Нова Зеландия, за която се смята, че е изключително чист източник на коластра. Тя може да се използва от деца и хора във всякаква възраст, а също и от активни спортисти и състезатели.

Неоспорими ползи от употребата на КолАктив:

  • Укрепва имунната система
  • Предпазва от инфекции
  • Подпомага растежа на децата
  • Увеличава здравината на костите
  • Помага за изграждането на мускулатурата
  • Увеличава физическата издържливост и работоспособност
  • Подобрява еластичността и тургора на кожата
  • Подобрява работата на нервната система и вътрешните органи
  • Повишава жизнения тонус и подобрява емоционалното състояние
  • Забавя стареенето, удължава живота и подмладява организма

Предимства на коластрата от КолАктив:

При производството на КолАктив е използвана новозеландска коластра, осигуряваща повече хранителни вещества от всяка друга коластра. Този продукт съдържа всички 5 класа имуноглуболини, открити при хората и съдържа допълнителни важни съставки, като цитокини, интерлевкин-10 и полипептид, богат на пролин.

Всички полезни съставки в коластрата имат синергично действие, което прави въздействието им в комбинация много по-голямо, отколкото, като отделни съставки. КолАктив съдържа важни фактори на растежа, подпомагащи изграждането на костната система, мускулите, нервите и тъканите и също така регулират и нивата на кръвната захар.

Начин на употреба:

2 капсули дневно сутрин с чаша трапезна вода, двадесет минути преди хранене. Хората, възстановяващи се след заболяване могат да вземат до два пъти по две капсули дневно.

Важно: Въпреки, че Коластрата на Аквасорс е добита от крави, тя е подходяща и за хора, които са на диета, изключваща млечни продукти, тъй като съдържанието на лактоза в КолАктив е минимално. Въпреки това, този продукт не е подходящ за хора с алергия към млечния белтък.

Потребителите закупили това също поръчват: Коластра колактив 3.

Copyright © 2015 - 2019 Kolastra.v.bg – Коластра в България. Всички права запазени.

Препоръчано от Lechenie.bg

SEO от Ideamax— SEO от Ideamax