Коластра колактив 3 - 120 капсули

Коластра колактив 3 - 120 капсули
Производител: AquaSource
Код: 1
Налично: В наличност
Цена: 89.30 лв.
Количество:  

КолАктив или КолАктив 3

Това, което отличава КолАктив 3 на Аквасорс от продукта КолАктив е, че в него освен чиста коластра, добита от пасбищни крави отглеждани в екологично чист район на САЩ са добавени и две допълнителни съставки: Лактоферин и Лактобациликус Ацидофилус.

Предназначението на Лактоферинът е да подсилва имунната система, като укрепва организма и го прави по-устойчив на редица заболявания, а свойството на Лактобациликус Ацидофилус да възстановява чревната микрофлора и да подпомага храносмилането прави КолАктив 3 безценен помощник в стремежа да се подпомогне здравето, като се извлекат всички ползи от коластрата.

Защо Коластра КолАктив 3?

Обединените усилия на всички компоненти, включени в състава на този продукт водят до значително подобряване на функцията на храносмилателния тракт и до повишаване на общото здравословно състояние, чрез активиране на имунната система, така че организмът да бъде по-устойчив на въздействието на външни болестотворни бактерии.

Ако досега сте използвали друга форма на коластра, особено ако това е бил  продукт на друг производител, неизбежно ще забележите разликата, започвайки да приемате Коластра – Колактив 3 на АкваСорс. Разликата тук се дължи на добавените в продукта храносмилателни ензими, които правят усвояването на полезните съставки пълноценно, а това означава максимални ползи за здравето и то в много по-кратки срокове.

Активни съставки на коластра колактив 3

Коластра:

При производството на КолАктив 3 мазнините в коластрата се запазват, тъй като при обработката на млякото не се използва ултрафилтрация и по този начин се запазва Пролинът, който е жизнено важна аминокиселина, отговорна за производството на колаген и хрущял и е изключително богат на полипептиди. Пролинът подпомага разграждането на протеините, използвани при изграждането на здрави клетки в организма и подобрява еластичността и здравето на кожата.

Лактоферин:

Лактоферинът е част от естествения състав на коластрата. Той е натурален млечен гликопротеин, подпомагащ функцията на имунната система, осигурявайки по-добра защита срещу болестотворни микроорганизми. Лактоферинът е особено ефективен в борбата с размножаването на организми, причиняващи сериозни заболявания у бебетата, включително стафилококови инфекции.

Лактобациликус Ацидофилус

Лактобациликус Ацидофилус е една от най-важните и полезни бактерии в човешкия организъм. Тя се намира в голяма част от ферментиралите млечни продукти и при редовен прием в достатъчни количества, тя се заселва в храносмилателната и пикочо-полова система, поддържайки здравословния баланс в тях.

Ползи от приема на коластра КолАктив 3:

Ползите от приема на Колактив 3 са доказани, чрез сериозни и задълбочени медицински изследвания. Самата коластра е един изключително ценен продукт за хората от всички възрасти, особено за тези, страдащи от различни хронични заболявания на храносмилателния тракт. Ускореното действие на Колактив се дължи на двете допълнителни съставки Лактоферин и Лактобациликус Ацидофилус, които дават възможност на добавките да се абсорбират по-бързо в стомаха и червата и така да разгърнат за максимално кратко време своето полезно действие.

  • Подобрява микрофлората в червата и стомашния тракт;
  • Предотвратява развитието на болестотворни микроби;
  • Произвежда ценни ензими, като галактаза, необходима за усвояването на млечната захар;
  • Предпазва червата, пикочните пътища и половата система от гъбични и бактериални инфекции;
  • Намалява образуването на канцерогени в червата;
  • Намалява диарията, възникнала вследствие химиотерапия и лъчетерапия;
  • Редуцира нивото на лошия холестерол.

В търсене на идеалното решение за повишаване на защитните сили на организма, не можете да пренебрегнете, панацеята, която АкваСорс ви предлага. Полезното действие на Колактив 3 е насочено към хора, страдащи от редица заболявания или преживели хирургични интервенции, тъй като те са застрашени от различни простудни заболявания и вирусни инфекции в много по-голяма степен от всички останали. За малките деца, които се нуждаят от допълнителна защита, Коластра Колактив 3 е най-ефективното и единствено вярно решение.

Употреба на КолАктив 3:
2 капсули дневно - сутрин с чаша изворна вода, двадесет минути преди хранене. Хората, възстановяващи се след заболяване могат да вземат до два пъти по две капсули дневно.

Поръчай Коластра Колактив 3 на ексклузивна за България цена!

Copyright © 2015 - 2019 Kolastra.v.bg – Коластра в България. Всички права запазени.

Препоръчано от Lechenie.bg

SEO от Ideamax— SEO от Ideamax