Таблетки Колаген Плюс - 60 капсули

Таблетки Колаген Плюс - 60 капсули
Производител: AquaSource
Код: 36
Налично: В наличност
Цена: 81.00 лв.
Количество:  

Колаген на капсули - грижа за красотата отвътре

Колаген плюс е хранителна добавка с широкоспектърно приложение, под формата на био-налични хранителни вещества в Trufil капсула, без добавени химикали, свързващи вещества, алергени или генно модифицирани компоненти.

Нейната цел е да забави максимално процесите на стареене, да възстанови нормалните нива на колаген в организма и по този начин да подобри състоянието на цялото тяло, като му помогне да запази дълго своята естествена красота и здраве.

АкваСорс Колаген таблетки е създаден за хора, които по една или друга причина нямат възможност да спазват добре балансиран хранителен режим, който да им достави достатъчни количества от всички полезни за здравето компоненти, без които функцията на вътрешните органи и системи не била пълноценна и ефективна.

Какви ценни съставки включва Колаген таблетки?

В този продукт АкваСорс отново залага на взаимодействието между различните компоненти, тъй като по този начин се подобрява усвояването на всеки един от тях и се повишава тяхната ефективност. Тук се залага основно на полезните свойства на Колагена, като допълнителните съставки повишават максимално неговата активност.

  • Натурален Колаген: той е най-често срещаният белтък в нашето тяло - 30% от общия и 70% от кожния белтък в организма. Колагенът е скелето на нашата кожа, без което тя губи своята еластичност и увисва. Той е основното градивно вещество в нашето тяло и затова можем спокойно да го наречем белтъкът на живота.

  • Хиалуронова киселина: Хиалуроновата киселина, известна като HA, е естествена съставка на кожата, натоварена с много важни функции, включително задържането на влага, възстановяването на тъканите и свързването на структурните компоненти на кожата колаген и еластин, както и подсилване на защитната бариера срещу нашествието на вредни микроорганизми.

  • Йонни минерали: поднесени под чиста и естествена форма от Голямото солено езеро в Юта, САЩ, осигуряващо 72 различни минерали в напълно усвояема форма. Електрически заредените йони осигуряват основните минерали, микроелементи и редки земни елементи, от които се нуждае нашият организъм, за да функционира на пълни обороти.

  • АФА Кламатски водорасли: Аминокиселинният профил на синьо-зелените водорасли АФА е сходен с този на човешкото тяло, а белтъчното им съдържание е няколко пъти по- високо от това на месото, соята и другите традиционни протеинови източници. Те се усвояват отлично от човешкия организъм и са пълноценен естествен източник на минерали, аминокиселини, ензими, антиоксиданти, хлорофил, бета-каротин, витамини и други.

Прием и дозировка: 2 до 4 таблетки дневно по време на хранене

Опаковка Колаген на капсули: 60 капсули

Copyright © 2015 - 2019 Kolastra.v.bg – Коластра в България. Всички права запазени.

Препоръчано от Lechenie.bg

SEO от Ideamax— SEO от Ideamax