Коензим Q10 с хром и водорасли - 30 капсули

Коензим Q10 с хром и водорасли - 30 капсули
Производител: AquaSource
Код: 29
Налично: В наличност
Цена: 78.85 лв.
Количество:  

Коензим Q10 комплекс с хром и AquaSource водорасли

Производител: AquaSource

Чрез комбинацията между коензим Q10, хром пиколинат и АкваСорс АФА водорасли ще получите уникален продукт, под формата на хранителна хармония с ефективно и широкоспектърно действие, носеща неоспорими ползи на целия организъм.

В този продукт ще откриете всичко, за което тялото Ви жадува и то поднесено по идеално балансиран начин при това на изключителна цена за коензим Q10, благодарение на нашия онлайн магазин.

Какво включва Коензим Q10 с хром и водорасли?

Тази хранителна добавка съдържа едни от най-необходимите за тялото нутриенти, сред които:

Коензим Q10

Обичайна съставка на човешкия организъм. Синтезира се в черния дроб на всички бозайници и голяма част от гръбначните животни, открива се и в някои растения, но в незначителни количества. По същество Q10 е мастноразтворим витамин и се резорбира в тънките черва под формата на водоразтворими мицели заедно с другите мастноразтворими витамини и хранителни мазнини.

Тъй като не съществува диета, която да осигури достатъчен внос на коензим Q10 в най-големи количества, той се открива в храните с животински произход, като меса, черен дроб, риба, но концентрациите са толкова ниски, че консумацията на огромни и непосилни за храносмилателната система количества налага прием на пречистен концентриран коензим Q10 в подходяща за перорален прием форма.

Хром пиколинат  Хром пиколинат се счита за най-добрият източник на хром. Хромът е минерал, който е от съществено значение за производството на инсулин в организма, а инсулинът е хормон, който стабилизира нивата на кръвната захар в организма.

Хромът стимулира отделянето на енергия, изгарянето на мазнините и изграждането на мускулна маса. Той подпомага организма при намаляването на теглото, като спомага да се изгради мускул на място на излишните мазнини. Намаляването на излишните мазнини и увеличаването на чистата мускулна маса са само част от положителните качества, които хром пиколинат притежава.

Използването на хром пиколинат под формата на хранителна добавка може бъде много полезно с напредването на възрастта, а също така при не добре балансирана диета. Тъй като преработените храни са бедни на този минерал, добавянето му е необходимо, за да се поддържа нивото на глюкоза и енергия в тялото.

Водорасли АФА - Аминокиселинният профил на синьо-зелените водорасли АФА е сходен с този на човешкото тяло, а белтъчното им съдържание е няколко пъти по- високо от това на месото, соята и другите традиционни протеинови източници. Те се усвояват отлично от човешкия организъм и са пълноценен естествен източник на минерали, аминокиселини, ензими, антиоксиданти, хлорофил, бета-каротин, витамини и други.

Коензим Q10 - цена и качество без аналог

Дозировка на Коензим Q10 с хром и водорасли: По една капсула дневно по време на хранене

Опаковка: 30 капсули

Copyright © 2015 - 2019 Kolastra.v.bg – Коластра в България. Всички права запазени.

Препоръчано от Lechenie.bg

SEO от Ideamax— SEO от Ideamax