Хималайска едра кристална сол за вана - 1.6 кг

Хималайска едра кристална сол за вана - 1.6 кг
Производител: AquaSource
Код: 47
Налично: В наличност
Цена: 50.00 лв.
Количество:  

Натурална кристална сол – универсална и полезна

Едрата кристална сол действа изключително мощно пречистващо и живително за тялото и душата. Използвайте, като прибавите в топла вана, за облекчаване на ежедневните болки и проблеми в мускулите и ставите.

Полезно действие на Хималайската сол

Хималайската сол има кубична кристална структура, изградена от светлинни кванти и фотони, под формата на чиста светлинна енергия. Когато слънцето изсушило, първоначално създадените океани преди 250 милиона години, светлинната енергия се заключила в кристалната мрежа на солта и се запазила там и до днес.

С разтварянето на кристалната сол във вода, нейната кубична структура се разпада и съхранената в нея енергия се освобождава, като йонизира минералите и ги прави лесни за пълноценно усвояване. Кристалната сол, също така съдържа и всички енергийни честоти, необходими на организма в биофизичен аспект, способни да балансират всеки енергиен дефицит.

Лечебна и разкрасителна вана с каменна кристална хималайска сол

За разлика от обикновените вани, които имат склонност да отнемат от естествената влага на кожата, ваната със солен разтвор дава възможност на солта да се натрупа в горния слой на кожата, като по този начин осъществява дълбока хидратация. Алкалният характер на ваната със солен разтвор оставя кожата мека и копринено гладка, като същевременно 30 минутен престой в солената вана има пречистващия ефект на тридневно гладуване!

Начин на употреба:

Добавете 400гр  едра кристална сол AquaSource във ваната и налейте топла вода, колкото да я покрие и изчакайте половин час, докато солта се разтвори. Допълнете ваната с топла вода с телесна температура (37оС), което е необходимо, за да не губи тялото ценна енергия за поддържане на необходимата температура. Ваната ще поддържа тази температура през цялото време, поради резонанса на солта.

Потопете се във ваната, като се отпуснете напълно и релаксирате поне половин час, след което само попийте тялото си с мека хавлия, без да го бършете.  Не слагайте никакви сапуни или друг вид козметика във ваната със соленият разтвор.

Ако почувствате напрежение по време на престоя си във ваната, тъй като това е един вид стрес за кръвообращението, можете да потопите само краката си в соленият разтвор. За максимален ефект от лечението, повтаряйте процедурата веднъж седмично, в продължение на един месец, като направите поне 4 лечебни вани.

Каменната кристална сол може да се използва и за приготвяне на солеви разтвор Соле.

Опаковка: 1.6кг

Производител: AquaSource

Copyright © 2015 - 2019 Kolastra.v.bg – Коластра в България. Всички права запазени.

Препоръчано от Lechenie.bg

SEO от Ideamax— SEO от Ideamax