Флексибилити - гъвкавост и подвижност - 60 капсули

Флексибилити - гъвкавост и подвижност - 60 капсули
Производител: AquaSource
Код: 42
Налично: В наличност
Цена: 78.60 лв.
Количество:  

Хранителни вещества за оптимално здрави стави

Какво представлява ‘’Флексибилити’’?

АкваСорс Флексибилити е изключително ефективен продукт за възстановяване на ставния хрущял при износване, травми, болки, скованост, остеоартрит, ревматоиден артрит и всички други заболявания на ставите.

Неговата доказана ефективност се дължи на комплексното, синергично действие на тази уникалната симбиоза от проверени във времето натурални средства и клинично изпитани, патентовани съставки с доказана ефективност при ставни проблеми, без аналог и алтернатива на пазара.

Какви съставки включва този продукт?

Висококачествен колаген и хондроитин: две важни за хрущяла съставки, необходими за ежедневното му възстановяване. Колагенът  е най-често срещаният белтък в нашето тяло - 30% от общия и 70% от кожния белтък в организма. Той е основното градивно вещество в нашето тяло и затова можем спокойно да го наречем белтъкът на живота.

Регенашуър(Regenasure) глюкозамин хидрохлорид: Това e единствената съществуваща форма на глюкозамин, подходяща за вегетарианци. Съдържанието му в Регенашуър е значително по-високо (83%) в сравнение с обикновения глюкозамин сулфат (само 65%), добиван от черупките на морски мекотели. Той прави ставите едновременно по-здрави и по-гъвкави, тъй като отговаря за достатъчното водно съдържание на хрущяла.

Целадрин (Celadrin): патентован комплекс от естери на специално подбрани мастни киселини, предпазващи ставите от изхабяване. Целадрин намалява възпаленията и болката без страничен ефект, укрепва ставните повърхности, подобрява качеството на ставната течност и възстановява подвижността и гъвкавостта на костната система.

Бенолеа (Benolea): Екстракт от маслинови листа, богат на олеуропеин, който освен за ставите е полезен и за сърцето, тъй като е природен антиоксидант, предпазващ от окисление на клетките и повишаващ добрия холестерол.

Oпти-МСМ( Opti MSM): МСМ (метил сулфонил метан) е сяросъдържащо съединение, жизнено важно за здравината на съединителната тъкан, сухожилията и ставните връзки. Тази патентована форма е ефективна при болшинството ставни възпаления и травми и помага за намаляване на болките и отоците в ставите и костите.

Алое Вера (Aloe Vera): Тук е използван специален екстракт на растението, концентриран 200 пъти, добавен, за да подпомогне действието и усвояването на останалите съставки.

Екстракт от хмел: За целите на този продукт е концентриран 4 пъти. Той съдържа изо-алфа-киселини и други вещества с противовъзпалително действие, предотвратяващи възпалението и подпомагащи възстановяването на ставния хрущял.

Прием и дозировка: 2-4 капсули дневно по време на хранене.

Производител: AquaSource

Copyright © 2015 - 2019 Kolastra.v.bg – Коластра в България. Всички права запазени.

Препоръчано от Lechenie.bg

SEO от Ideamax— SEO от Ideamax