Бифидус + водорасли - 50 капсули

Бифидус + водорасли - 50 капсули
Производител: AquaSource
Код: 27
Налично: В наличност
Цена: 49.50 лв.
Количество:  

Здравословен режим под формата на капсули

Производител: AquaSource

Какво е Бифидус + водорасли?

Този продукт е изключително полезна за здравето хранителна добавка, съдържаща изцяло био органични съставки, способни да дадат на организма  хранителни вещества, които той не може да си набави чрез храната или те са в недостатъчно количество, при съвременния начин на хранене.

Какво включва този продукт

В състава на тази хранителна добавка влизат:

Лактобацилус Бифидус – Бифидус е полезна за храносмилателната система млечно кисела бактерия, позната още, като пробиотик. Тя помага за възстановяване на здравословната бактериална популация в тънкото и дебелото черво, и на свой ред намалява гнилостните бактерии в организма.

Лактобацилус Бифидус поддържа храносмилателния тракт в добро състояние, подпомагайки поглъщането и смилането на храната. Особено важно е, че способства размножаването на полезните бактерии, а те всъщност са нашата армия от детоксиканти и защитници срещу бактериалните и вирусни инфекции.

АФА водорасли – те са изключително мощен източник на важни за здравето витамини, минерали, антиоксиданти, ензими, аминокиселини и протеини, които не можем да си набавим чрез храната или поне не в достатъчни количества.

Този вид водорасли се добиват от езерото Кламат, където те виреят в най-чиста форма. Кламадските водорасли, предлагани от АкваСорс са добити по специален метод, представляващ изсушаване при ниски температури, като по този начин се запазва почти на 100% тяхното полезно съдържание.

В комбинация със синьо-зелените водорасли АФА, пробиотиците Ацидофилус и Бифидус остават живи до момента на консумация. Този продукт има свойството да подобрява храносмилането и усвояването на белтъците и мазнините, както и задържането на минерали като фосфор, калций и желязо.

Защо е полезен АкваСорс Бифидус + водорасли?

Поднесени под формата на капсули, пробиотиците успешно преодоляват трудното пътуване през агресивната среда на стомаха. Тяхното съчетание с Кламадските микроводорасли е причина, те да се запазят жизнени и активни продължително време. Тази форма на  прием на пробиотици е значително по-ефективна от приема на кисело мляко или други пробиотични добавки, които не водят до заселване на полезните бактерии, а действат само през времето, когато са в тракта.

Състав:

1 капсула съдържа в малтодекстринова основа:

Бифидус комплекс (3 вида бифидус: B. Breve, B. Longum, B. Infantis) - 22 мг (което осигурява над 50 х 109 = 50 милиарда жизнени клетки към момента на производство)

Водорасли АФА – 100мг

Прием и дозировка:

1-3 капсули вечер преди лягане, на празен стомах с чаша вода. За бебета и малки деца: капсулите могат да се отварят и да се добавят към охладени храни, течности, кърма или адаптирано мляко.

Дозировка за бебета: от 1/4 до 1/2 от капсулата на прием.

Copyright © 2015 - 2019 Kolastra.v.bg – Коластра в България. Всички права запазени.

Препоръчано от Lechenie.bg

SEO от Ideamax— SEO от Ideamax