АлоеФреш - 70 капсули

АлоеФреш - 70 капсули
Производител: AquaSource
Код: 23
Налично: В наличност
Цена: 50.30 лв.
Количество:  

Едномесечна програма за добре функционираща храносмилателна система

AquaSource Aloefresh е смес от Алое Вера, билки, храносмилателни ензими, пробиотик Лактобацилус Ацидофилус, баластни вещества, цитрусови биофлавоноиди, антиоксиданти, ценни минерали и макроводораслото келп. Този продукт е съвкупност от взаимно допълващи се биологично активни вещества, под формата на капсули, посредством които се използва максимално тяхното синергично действие.

Целта на АлоеФреш е да подпомогне храносмилателната система, като подобри усвояването на полезните хранителни вещества, съдържащи се в  храната и като позволи на организма да се изчисти от ненужните отпадъци, натрупани при обработката на храната.

Основни съставки на АлоеФреш

Водещият компонент в тази лечебна композиция е екстрактът от Алое Вера - растение, познато от векове, като леко слабително и очистващо червата при вътрешен прием, под формата на сок или гел. Това прави АлоеФреш изключително полезна хранителна добавка, способна да възстанови и активира работата на храносмилателната и отделителна системи, в това число стомаха, тънките черва и дебелото черво.

В този продукт на АкваСорс Алоето е изсушено по щадящ метод, така че неговата концентрация в една капсула да отговаря на 1500мг сухо вещество. Това прави концентрацията на Алое Вера над 200 пъти, позволяваща му да действа противовъзпалително и антимикробно на целия организъм.

Освен концентриран екстракт от Алое,  АлоеФреш включва в състава си и други лечебни растения, познати със своето прицелно действие въху храносмилателната и отделителна системи, в което се изразява мощното действие на тази хранителна добавка.

Aloefresh съдържа:

Живовляк – добър източник на разтворими фибри. Допринася за добрата работа на стомаха и се препоръчва при храносмилателни проблеми и цистити.

Джинджифил – естествен антиоксидант, подпомагащ храносмилането. Той допринася за доброто здраве на стомаха и доказано убива микробите, причиняващи салмонела и стафилококови инфекции.

Корен от репей – има мощно противовъзпалително действие и подпомага храносмилането, като възстановява микрочревната флора.

Корен от ревен – традиционно естествено разхлабително средство, използвано за подобряване на перисталтиката и намаляване отделянето на газове.

Зърнастец – естествено леко разхлабително средство, намиращо приложение при лечението на хроничен запек.

Билка Мате – разхлабително средство с меко действие, подпомагащо детоксикацията на организма.

Водорасли Келп Финаско – съдържат аминокиселини и други хранителни микроелементи като цинк, магнезий, мед, натрий, калий. Макроводораслото келп е ценено, поради високото си съдържание на йодни съединения.

Цитрусови биофлавоноиди – друг вид естествен антиоксидант, елиминиращ излишните окисления в червата и техния вреден продукт - свободните радикали.

Прием и дозировка:

1-ва седмица - 1 капсула дневно
2-ра седмица - 2 капсули дневно
3-та седмица - 3 капсули дневно
4-та седмица - 3 капсули дневно

Количество: 70 капсули

Copyright © 2015 - 2019 Kolastra.v.bg – Коластра в България. Всички права запазени.

Препоръчано от Lechenie.bg

SEO от Ideamax— SEO от Ideamax