Ацидофилус + водорасли - 50 капсули

Ацидофилус + водорасли - 50 капсули
Производител: AquaSource
Код: 26
Налично: В наличност
Цена: 43.00 лв.
Количество:  

Спокоен стомах и добро здраве под формата на капсули Ацидофилус

Производител: AquaSource

Какво включва този продукт?

Асидофилус + водорасли е уникална хранителна добавка, съдържаща важни за здравето компоненти, които напълно липсват или са в недостатъчно количество при съвременния начин на хранене. Избирайки този продукт Вие получавате:

Лактобацилус Ацидофилус - бактерия, която прави чудеса за нашия организъм. Тя се среща във ферментирали млечни храни, но може да се приема и като хранителна добавка. При редовен прием на тази бактерия, чрез храни или добавки, тя се заселва в храносмилателния тракт и пикочополовата система, подобрявайки работата на стомаха и червата, а по този начин и на всички останали органи и системи в тялото.

Диворастящи Кламадски водорасли АФА - те се усвояват отлично от човешкия организъм и са пълноценен естествен източник на минерали, аминокиселини, ензими, антиоксиданти, хлорофил, бетакаротин, витамини А, С, В12 и други. Даже малки количества АФА, прибавени към обичайното меню, имат изключително благотворен ефект върху здравето.

За кого е подходящ този продукт?

АкваСорс Ацидофилус + водорасли е подходящ за хора от всички възрасти. Той може да се приема профилактично, като имуностимулатор, но неговите полезни свойства ще бъдат оценени най-вече от:

  • Хора, страдащи от нарушения в храносмилането
  • Хора, страдащи от липса на храносмилателни ензими
  • Хора с непоносимост към лактоза
  • Хора, склонни към развитие на бактериални и гъбични инфекции
  • Хора страдащи от болки в корема, подуване и газове

Защо е толкова полезен АкваСорс Ацидофилус + водорасли

Тази хранителна добавка има невероятни лечебни и профилактични свойства. Тя подобрява екологията на червата и не допуска развитието на болестотворни микроби, като пречи на залавянето им за стените на червата, променя рН и кислородното съдържание и произвежда бактерицидни вещества, под формата на водороден прекис, млечна и оцетна киселина и др.

Състав:

1 капсула съдържа в малтодекстринова основа:

Лактобацилус ацидофилус (щам DDS-1) - 22 мг (което осигурява над 50 х 109 = 50 милиарда жизнени клетки към момента на производство)

Водорасли АФА - 100 мг

обвивка на капсулата: чист желатин.

Прием и дозировка:

1 до 3 капсули сутрин 40 минути преди хранене с чаша вода. За бебета и малки деца: капсулите могат да се отварят и да се добавят към охладени храни, течности, кърма или адаптирано мляко.

"Ацидофилус + водорасли" не съдържа изкуствени оцветители, консерванти и генно модифицирани компоненти.

Опаковка: 50 капсули

Copyright © 2015 - 2019 Kolastra.v.bg – Коластра в България. Всички права запазени.

Препоръчано от Lechenie.bg

SEO от Ideamax— SEO от Ideamax