Хранителни добавки АкваСорс

Сортиране по:

С какво ще ни помогнат хранителните добавки на АкваСорс?

Храната, с която се храним ежедневно е непълноценен източник на полезни хранителни компоненти. Това е така, тъй като ние се храним предимно с обработена по химичен и термичен път храна и ако изобщо консумираме свежи, сезонни плодове и зеленчуци и натурални млечни продукти, то те са в много малко количество, а оргазнизмът ни, по една или друга причина е неспособен да усвои пълноценно, съдържащите се в тях полезни съставки.

Хранителните добавки, от друга страна ни дават уникалната възможност да предоставим на тялото си това, което му липсва, за да функционира с максималния си капацитет, като тук трябва да направим важното уточнение, че не всички добавки могат да направят това, а само някои от тях тези с доказан произход, съдържание и свойства.

Това, което отличава добрите хранителни добавки от лошите е не само съдържанието на полезни вещества, но и тяхното количество и сътношение с останалите компоненти в конкретния продукт. Важно е също, добавката да съдържа необходимите ензими, които ще направят усвояването на жизненоважните хранителни и лечебни съставки напълно възможно.

Ползи от приема на коластра?

Доказаните през годините ползи от приема на коластра за човешкия организъм са десетки. Повечето от хората опитали продуктите, предлагани от AquaSource (АкваСорс) често остават впечатлени от ефекта и препоръчват тези продукти. Част от ползите, които ще откриете са:

  • Подобряване на здравословното състояние;
  • Превенция на опасни и хронични заболявания;
  • Ефективно и безопасно лечение на вече възникнали такива;
  • Прилив на сили и енергия;
  • Повишена работоспособност и концентрация;
  • По-добър външен вид и видимо подмладяващ ефект;
  • Редукция на наднормено тегло;
  • Регулиране на кръвното налягане и нивата на кръвната захар.

Кои са добрите хранителни добавки?

Както вече уточнихме, добри хранителни добавки са тези, способни да осигурят на нашето тяло това, което не можем да му предоставим чрез храната. Качеството на добавките се определя също от това, доколко чисти са активните компоненти, съдържащи се в тях и по какъв начин са добити, тъй като дори и най-полезното вещество губи своите лечебни свойства ако не е предоставено в максимално натурална и лесна за усвояване форма.

След всичко, казано до тук можем смело да заявим, че хранителните добавки на британската компания AquaSource са едни от най-чистите, пълноценни и лесни за усвояване в организма. Всеки продукт на компанията, от така необходимата за имунната система коластра до изключително полезните за здравето микроводорасли Афа е добит от най-чистите региони на планетата и разработен по специална технология, благодарение на която активните вещества в суровините се запазват на 100% и по този начин могат да се усвоят изцяло и да осигурият желаните ползи.

АкваСорс предлага огромно разнообразие от продукти на ниски цени, подходящи за всеки човек, независимо от неговата възраст, пол и здравословно състояние.

Защо да изберете продуктите с марка АкваСорс?

Първата причина да ви препоръчаме хранителни добавки АкваСорс е, разбира се тяхната чистота и безопасност. Ползи за здравето могат да се извлекат само от суровини, отглеждани в екологично чисти райони на Земята, като в процес на тяхното засаждане, растеж и добив не са използвани никакви химични или термични въздействия, които да намалят техните полезни свойства или да причинят алергични реакции и заболявания. Британската компания залага на изцяло натурални методи за добиване на суровините, които влага в своите продукти, което гарантира пълната липса на пестициди, токсични химикали и канцерогени в тях.

Дозировката е следващият плюс не само при коластра на АкваСорс, но при всички останали хранителни добавки, предлагани от компанията. Тъй като от векове е известно, че разликата между отровата и лекарството се крие в дозата, то британският производител държи на точното съотношение между съставките във всеки свой продукт. Точната дозировка прави продуктите пълноценни лечители и защитници срещу всички съвременни заболявания, а това може да се каже за много малко от хранителните добавки, предлагани на пазара.

Обявените от АкваСорс цени отговарят напълно на качеството на всеки един от продуктите. Предвид сложните и изискващи значителни ресурси технологии, които компанията използва за производството на своите добавки, те няма как да бъдат евтини и същевременно полезни за здравето. Именно цените на продуктите с марка AquaSource ви гарантират, че купувате наистина жива храна, а не безразборно събрани синтетични компоненти.

Kolastra.v.bg препоръчва: Колактив 3 на супер цена!

Copyright © 2015 - 2019 Kolastra.v.bg – Коластра в България. Всички права запазени.

Препоръчано от Lechenie.bg

SEO от Ideamax— SEO от Ideamax